Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Beyoncé μόλις υιοθέτησε ένα super hot κούρεμα

Οι αλλαγές στο hair look των celebrities δεν έχουν τέλος. Κάθε μέρα ανακαλύπτουμε ακόμη μια star να έχει αλλάξει είτε το κούρεμά της, είτε το χρώμα μαλλιών της. Ποια να πρωτοθυμηθούμε! Από την Katy Perry και τη Margot Robbie που πλέον είναι μελαχρινές μέχρι τη Hilary Duff που μόλις πριν λίγες μέρες απέκτησε… μπλε μαλλιά. Πραγματικά, η λίστα δεν έχει τέλος.

Και στο λέμε αυτό, διότι μία ακόμη διάσημη τραγουδίστρια μπήκε στο «παιχνίδι» αλλάζοντας εντελώς το κούρεμά της. Ο λόγος για τη Beyoncé. Η superstar, την οποία είχαμε συνηθίσει με πολύ πλούσια και μακριά μαλλιά, αποφάσισε πριν μερικές ημέρες να κάνει την ανατροπή.

Με αφορμή – όπως φαίνεται- το λανσάρισμα της τρίτης συλλογής της με αθλητικά ρούχα, Adidas x Ivy Park «Icy Park», η Beyoncé θέλησε να ανανεώσει και την εμφάνισή της κόβοντας πολύ το μήκος των μαλλιών της. Να δες…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποχωρίστηκε τη μακριά κόμη της και έχει πλέον ένα 90’s κούρεμα μέχρι τους ώμους, με μπούκλες στις άκρες, που γυρίζουν προς τα μέσα. Το συγκεκριμένο στυλ κουρέματος άρχισε να κάνει την εμφάνισή του έντονα ήδη από το 2020, όταν πρώτες η Jennifer Lopez και η Kendall Jenner το λάνσαραν.

Και τώρα η Beyoncé μοιάζει να το έχει απογειώσει. Πράγματι, είναι πολύ φρέσκο αυτό το shoulder length cut, την κολακεύει και δημιουργεί μια υπέροχη κίνηση στα μαλλιά. Σε συνδυασμό, μάλιστα, και με το καστανό με χρυσές ανταύγειες χρώμα της, το αποτέλεσμα είναι super hot. Κάνε scroll τώρα στην παρακάτω gallery να θυμηθείς παλιότερες hair στιγμές της αγαπημένης τραγουδίστριας. Θα συμφωνήσεις μαζί μας πως αυτό το τωρινό της κούρεμα είναι ό,τι πιο όμορφο έχει κάνει ποτέ!

Διάβασε ακόμα: 10 stars που άλλαξαν hair look και μας έκαναν… να μην πιστεύουμε στα μάτια μας




Πηγή