Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η Charlize Theron κουρεύτηκε και είναι απλά αγνώριστη αλλά πιο ωραία από ποτέ (photos)

Έχουμε hair alert! Η Charlize Theron άλλαξε και την λες και αγνώριστη. Η 44χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα ακόμα πιο κοντό μαλλί και πιο καστανό και ξεχνάμε οριστικά τις ξανθές μπούκλες ή τα σκούρα καστανά μαλλιά με τα οποία την είχαμε δει στο παρελθόν.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Charlize στο προφίλ της στο Instagram ήταν ένας τρόπος για να προλογίσει την επιστροφή του χαρακτήρα της στο Fast & Furious 9 τα γυρίσματα της οποίας λαμβάνουν χώρα στο Λονδίνο.

Τα γυρίσματα ξεκίνησα στις 24 Ιούνη και οι 4 εκατομμύρια ακόλουθοι της ηθοποιού αντέδρασαν άμεσα στο νέο λουκ της ντίβας του Hollywood ανάμεσά τους και η January Jones που λάτρεψε το νέο λουκ και ο Michael B. Jordan.

Όσο για την απόφαση της Theron να αλλάξει και πάλι τα μαλλιά της, δεν είναι κάτι που μας ξαφνιάζει, μιας και έχει κάνει ουκ ολίγες αλλαγές τα τελευταία χρόνια, αλλάζοντας τόσο το κούρεμα όσο και το χτένισμα της! Δες μερικές μόνο από τις αλλαγές της στην παρακάτω gallery και φτάσε μέχρι το τέλος για να δεις το νέο extreme look της. 

 


Πηγή