Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Η Chiara Ferragni μόλις έκανε το πιο glam μανικιούρ του φθινοπώρου

Η Chiara Ferragni είναι μια προσωπικότητα που θαυμάζουμε πολύ εδώ στο queen.gr. Είναι μια από τις πιο επιδραστικές fashion influencers σε αυτόν τον κόσμο και γι’ αυτό άλλωστε μόλις στα 31 της χρόνια κατάφερε να γίνει case study στο Πανεπιστήμιο του Harvard, αλλά να δημιουργηθεί και ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.

Η Ιταλίδα star έχει καταφέρει πολλά σε πολύ νεαρή ηλικία και εμείς δε χορταίνουμε να θαυμάζουμε τις εμφανίσεις, αλλά και τις επιλογές σε μαλλιά και νύχια που κάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Και στο λέμε αυτό με αφορμή ένα μανικιούρ που έκανε η Chiara πριν μερικές ημέρες και το οποίο μας ενθουσίασε!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Today’s nails by @unghiedellamadonna ?

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

Όπως είδες και στο παραπάνω βίντεο, η Chiara Ferragni δεν έκανε κάποιο ιδιαίτερο ή περίπλοκο nail art, αλλά ούτε επέλεξε ένα «δύσκολο» χρώμα. Η influencer έκανε το πιο glam μανικιούρ του φθινοπώρου επιλέγοντας βερνίκι σε έντονη ροζ απόχρωση με εφέ σμάλτου.

Πραγματικά, είναι μια υπέροχη ιδέα μανικιούρ, αν αυτό το διάστημα έχεις να παρευρεθείς σε κάποιον γάμο ή βάπτιση. Φυσικά, δεν είναι ανάγκη μόνο να το επιλέξεις για κάποιο επίσημο κάλεσμα. Είναι ultra chic και για την καθημερινότητά σου και ειδικά για αυτήν τη μεταβατική εποχή του φθινοπώρου, που έχουμε πάψει να επιλέγουμε πολύ έντονα καλοκαιρινά βερνίκια, αλλά δε θέλουμε να «μπούμε» απότομα στις σκούρες αποχρώσεις του χειμώνα.

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Φτιάξε μόνη σου μια απόλυτα ενυδατική μάσκα χεριών




Πηγή