Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Η Courteney Cox δείχνει βήμα-βήμα το καθημερινό μακιγιάζ της σε ένα πολύ χρήσιμο tutorial

Είναι μια εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός και μία πολύ όμορφη γυναίκα. Την έχουμε θαυμάσει σε δεκάδες σειρές, αλλά στην καρδιά μας έχει μείνει ανεξίτηλος ο ρόλος της ως Monica στα «Φιλαράκια». Ο λόγος για την Courteney Cox.

Όχι! Μη βιάζεσαι! Εδώ δεν θα μιλήσουμε για την πολυετή καριέρα της και το ταλέντο της στην υποκριτική. Αυτά είναι αδιαμφισβήτητα. Θα ασχοληθούμε με ένα άλλο ταλέντο της, όμως… Αυτό που έχει στο μακιγιάζ.

Μέχρι πριν λίγο καιρό γνωρίζαμε πως η 15χρονη κόρη της, Coco, είχε ταλέντο στο make up μιας και είχε βάψει την Courteney στην καραντίνα κοινοποιώντας στα social media ένα βίντεο με όλη τη διαδικασία του μακιγιάζ. Τώρα, όμως, ανακαλύψαμε πως και η ίδια η ηθοποιός έχει απίστευτο ταλέντο στο make up, ξέρει να βάφεται μόνη της σωστά και μάλιστα χωρίς να σπαταλά άπειρες ώρες.

Για την ακρίβεια, η Courteney Cox δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram της στο οποίο παρουσιάζει βήμα-βήμα το καθημερινό της μακιγιάζ. Και ξέρεις πόση ώρα χρειάζεται για να το πετύχει; Μόλις πέντε λεπτά της ώρας. Για δες…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

«Μιας και καταλήγω πάντα να καθυστερώ, ήθελα να μάθω πώς να κάνω το μακιγιάζ μου σωστά, μέσα σε μόλις πέντε λεπτά και μόνο με δέκα καλλυντικά», ξεκινάει να λέει στο make up tutorial που έχει δημιουργήσει. Τα items που χρησιμοποιεί; Τα έχουμε όλες στο νεσεσέρ μας: concealer και foundation, πινέλα, μολύβι ματιών, κρεμώδες ρουζ, ψαλίδι βλεφαρίδων, μάσκαρα και rice papers.

Αν, λοιπόν, σε λίγο έχεις Zoom call με τους συνεργάτες σου και δεν έχεις κάνει ακόμη μακιγιάζ, δεν θα σου πάρει πολλή ώρα. Ακολούθησε τα βήματα της Courteney Cox. Μπορείς να τα διαβάσεις αναλυτικά και στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: 10 προϊόντα ομορφιάς που αξίζει να αποκτήσεις και κοστίζουν κάτω από 10€




Πηγή