Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Dakota Johnson ημίγυμνη στο νερό αγκαλιά με φίλες της; Ω ναι!

Μα φυσικά για τις απαιτήσεις της διαφημιστικής καμπάνιας του νέου Gucci Bloom! Ένα φρέσκο και εμπνευσμένο από τη φύση άρωμα το οποίο δημιουργήθηκε από την πρωτότυπη εκδοχή, το Gucci Bloom Acqua di Fiori. Μία εσάνς που γιορτάζει τη ζωντάνια και την ενέργεια της νιότης και της φιλίας, την ομορφιά της άγνωστης αθωότητας. Γι’ αυτό μάλιστα η πρωταγωνίστρια των ταινιών 50 Shades, Dakota Johnson, φωτογραφίζεται μέσα σε μία εντυπωσιακή λίμνη γεμάτη άνθη, αγκαλιά με τα γνωστά μοντέλα Hari Nef και Petra Collins.

ΟΙ ΝΟΤΕΣ

Το νέο άρωμα του Alessandro Michele επεξεργάστηκε από τον έμπειρο αρωματοποιό Alberto Morillas.
Το Gucci Bloom Acqua di Fiori, είναι φρέσκο, δροσερό και παραμένει πιστό στα εξαιρετικά συμπυκνωμένα συστατικά του Gucci Bloom, που θυμίζουν την εθωδιά ενός ανθισμένου κήπου.

BLOOM ADF EDT 100ML COMP

Χαρακτηρίζεται από έναν νέο υδάτινο συνδυασμό πράσινου Galbanum και εκλεκτά μπουμπούκια Cassis. Η διακριτική μυρωδιά του musk από τα φύλλα του Galbanum, συντονίζεται με την ελαφρά πικάντικη μυρωδιά των μπουμπουκιών Cassis. Στις νότες καρδιάς περιλαμβάνεται το γιασεμί του Gucci Bloom, το Rangoon Creeper και το Tuberose ενώ η αισθησιακή βάση του musk και του σανδαλόξυλου μας μεταφέρουν την ένταση και την ζεστασιά του αρώματος. Οι νότες στροβιλίζονται σε έναν καταρράκτη από λουλούδια, που δίνουν μια διαφορετική ζωντάνια στην καμπάνια του αρώματος.

BTS 72dpi 111 3

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλλαγή εποχής! Ώρα να αλλάξεις και την περιποίηση του προσώπου σου με 5 βήματα


Πηγή