Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η Dakota Johnson μας έδειξε τον πιο εύκολο τρόπο να τα μαλλιά μας, όταν δεν έχουμε χρόνο!

Αν υπάρχει κάτι που μας αρέσει στις star του Hollywood αυτο είναι τα διάφορα χτενίσματα που υιοθετούν κατά διαστήματα και πάντα προσπαθούμε να αντιγράψουμε στη συνέχεια. Η Dakota Johnson, είναι μία από αυτές τις celebrity, που μπορεί να συνδυάζει άψογα το επίσημο με το απλό.

Πριν από λίγες ημέρες εάν θυμάσαι την είδαμε στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα του Fifty Shades Darker με την πιο τέλεια messy πλεξούδα που έχουμε δει τελευταία. Κι ενώ η περιοδεία τους για το promotion και την πρεμιέρα της ταινίας σε διάφορες χώρες συνεχίζεται η Dakota εμφανίστηκε και πάλι με το πιο εύκολο και απλό χτένισμα.

Αν είσαι λίγο τεμπέλα και έχεις όμως να κάνεις μία πολύ glamorous εμφάνιση, τότε μπορείς να ρωτήσεις τη Dakota και να σου πει το μυστικό της δικής της εμφάνισης. Η 27χρονη ηθοποιός υιοθέτησε αυτό ακριβώς το hair trend που θες να κάνεις, κάθε φορά που “βαριέσαι” να φτιάξεις τα μαλλιά σου. Ο hairstylist της κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με το χτένισμα της και πραγματικά τη ζηλέψαμε πολύ.

Η ηθοποιός είχε πιάσει τα μαλλιά της σε ένα half-up ban ή topknot -πες το όπως θέλεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο- και κέρδισε τις εντυπώσεις. Και φυσικά δεν χρειάζεται μεγάλη τέχνη για να το πετύχεις, αρκεί να χωρίσεις τα μαλλιά σου μισά πάνω-μισά κάτω και να φτιάξεις έναν κότσο στο πάνω μέρος.

 

❤ #MarksEyeView ❤ @dakotajohnson for #ASCawards #halfuphalfdown #topknot by @marktownsend1 ❤ I sprayed @dove #DryShampoo For Volume on a flat brush and brushed through her freshly blown out hair to give it grip and long lasting fullness before pinning the top section into the topknot ❤️ And how about that GORGEOUS warm hair color by #MarieRobinson at #MarieRobinsonSalon #NYC #dakotajohnson #dovepartner #MarksMuses

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mark Townsend (@marktownsend1) στις Φεβ 4, 2017, 7:13μμ PST


Πηγή