Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Drew Barrymore αποκάλυψε τι δεν θα κάνει ποτέ στην επιδερμίδα της (video)

Τα μυστικά των stars για την επιδερμίδα και τη λάμψη του προσώπου τους ενδιαφέρουν όλες μας λίγο-πολύ. Θέλουμε να ξέρουμε τι συστατικά και προϊόντα χρησιμοποιούν, αλλά και τι θεραπείες ομορφιάς κάνουν στους αισθητικούς και δερματολόγους τους. Και-ευτυχώς για εμάς- είναι πολλές οι celebrities που δε διστάζουν να μοιραστούν με το κοινό τους τα beauty μυστικά τους.

Μία από αυτές είναι και η Drew Barrymore, η οποία ουκ ολίγες φορές έχει αποκαλύψει τι κάνει για να διατηρεί νεανικό και σφριγηλό το δέρμα της. Η 46χρονη ηθοποιός είναι «ανοικτό βιβλίο» όσον αφορά την ομορφιά της και αυτό μας απέδειξε για ακόμη μια φορά σε πρόσφατο επεισόδιο του talk show της, “The Drew Barrymore Show”.

Η superstar μίλησε για την πλαστική χειρουργική και τους λόγους που μέχρι τώρα δεν έχει καταφύγει εκεί. «Δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα επεμβατικό στο πρόσωπό μου και δεν πρόκειται να κάνω», λέει στο βίντεο που θα δεις παρακάτω. «Το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να αναγνωρίζω το πρόσωπό μου. Να ξέρω εμένα. Οπότε, αν κάνω οποιαδήποτε ενέσιμη θεραπεία δεν θα είμαι εγώ», συνεχίζει.

Αυτό που λέει, λοιπόν, η Drew Barrymore είναι πως δεν πρόκειται ούτε τώρα ούτε στο μέλλον να προχωρήσει σε επεμβατικές θεραπείες στην επιδερμίδα της. Και, μάλιστα, εξηγεί πως χάρη στον επαναστατικό χαρακτήρα της κατάφερε να ξεφύγει από την πίεση του «συστήματος» να επέμβει στο πρόσωπό της. «Είμαι εκ φύσεως επαναστάτρια και βλέποντας όλες αυτές τις γυναίκες να θέλουν να αλλάξουν αυτό που είναι, είπα: ‘’πόσο δυστυχισμένοι άνθρωποι. Δεν θα ήθελα ποτέ να φοβάμαι για όσα θα μου κάνει η ζωή’’».

Μη βιαστείς να πεις πως η Drew ασκεί κριτική σε όσες γυναίκες επιλέγουν να βελτιώσουν την εικόνα τους με τη βοήθεια ενός πλαστικού χειρουργού. Όχι! Απλώς η ηθοποιός εύχεται οι άνθρωποι να άφηναν τον εαυτό τους ελεύθερο να γεράσει φυσικά. «Θα μεγαλώσουμε και αυτό είναι ΟΚ. Είναι μέρος της ζωής», λέει χαρακτηριστικά! Κι εμείς σε αφήνουμε να συμφωνήσεις ή να διαφωνήσεις μαζί της… αλλά και να θαυμάσεις το υπέροχο -χωρίς επεμβατικές μεθόδους- δέρμα της στην παρακάτω gallery!

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της Emilia Clarke


Πηγή