Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η Emilia Clarke έβαψε πλατινέ ξανθά τα μαλλιά της και είναι ίδια η Daenerys!

Μετά από τη νέα συνεργασία της με τον Οίκο Dolce & Gabbana (θα είναι το πρόσωπο του Οίκου Dolce & Gabbana για το άρωμα The One), η Emilia Clarke αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό look της και να μπει στο club με τις διάσημες κυρίες που είπαν το μεγάλο «ναι» στο πολύ ανοιχτό- icy blonde- ξανθό (βλέπε Kim Kardashian, Karlie Kloss, Vanessa Hudgens κλπ), θυμίζοντας ξεκάθαρα πλέον και στην πραγματικότητα την Daenerys Targaryen.

 

AAAAHHHHHHH SHHHHIIIII****** ? I done did it. Mother of dragons meet Emilia. Emilia meet mother of dragons. If you squint just so you might never know. ?⚡️ All hail to the magnificence of @kevalexanderhair and @candicebanks74 the genius creators of ‘KHALEESI WIG’ (and not forgetting all the hair on game of thrones for 8 glorious years) for at long last making this magical moment a reality. ??❤️???? #khaleesikicksoff #gameofthrones #cominghomeneverfeltsogood

A post shared by @emilia_clarke on Sep 19, 2017 at 6:18am PDT

Την αλλαγή μάλιστα στο hairlook της έκαναν οι hairstylists που συνεργάζονταν με την Emilia και στα γυρίσματα του GoT, Kevin Alexander και Candice Banks. «Μόλις το έκανα. Η μητέρα των δράκων συναντά την Εμίλια. Η Εμίλια συναντά τη μητέρα των δράκων…» σχολίασε μεταξύ άλλων κάτω από τη φωτογραφία με το νέο της κούρεμα.

Απ’ ότι φαίνεται όλα είναι έτοιμα για τα γυρίσματα του νέου, όγδοου κύκλου του GoT, τα οποία θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο. Λες το νέο κούρεμα της Emilia να σηματοδοτεί κάποια δραστική αλλαγή στο hairlook της Daenerys; Λες να τη δούμε να αλλάζει τελείως και στις τηλεοπτικές μας οθόνες; Ο χρόνος θα δείξει!


Πηγή