Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η facialist της Hailey Bieber αποκάλυψε το μυστικό για τέλεια επιδερμίδα

Η Hailey Bieber είναι ένα κορίτσι που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της τα τελευταία χρόνια με την εντυπωσιακή εμφάνισή της. Εκτός από το υπέροχο σώμα που διαθέτει, το supermodel έχει και ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα που έχουμε δει. Με μια πιο προσεκτική ματιά, μάλιστα, καταλαβαίνεις αμέσως πως έχει και απίστευτα λαμπερό δέρμα.

Η αλήθεια είναι πως η Hailey είναι η προσωποποίηση του glowing skin, του δέρματος γεμάτου λάμψη που λατρεύουν οι Κορεάτισσες, και που πολλές γυναίκες θέτουν ως #skincaregoal. Και μπορεί να σκέφτεσαι πως αυτή η εικόνα είναι καθαρά ζήτημα DNA, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σου αποδείξουμε πως δεν είναι μόνο αυτό.

Ναι, προφανώς η Hailey Bieber έχει πολύ καλά γονίδια και είναι τόσο όμορφη, όμως και η ίδια φροντίζει σχολαστικά την επιδερμίδα της όλο τον χρόνο. Ακολουθεί κατά γράμμα τη skincare routine που έχει διαμορφώσει για το δικό της δέρμα και επισκέπτεται συχνά τη facialist, Emma Goodman (στο Instagram θα τη βρεις ως @skinwitchla).

Όχι, μη φανταστείς πως κάνει κάποια ακριβή και περίεργη θεραπεία στο πρόσωπό της. Αντιθέτως, η Hailey κάνει κάτι που όλες μπορούμε να κάνουμε μόνες μας! Λατρεύει το… gua sha, δηλαδή το μασάζ προσώπου που γίνεται -όχι με jade roller-, αλλά με επίπεδο νεφρίτη ή χαλαζία και βοηθά στην ανάπλαση των ιστών της επιδερμίδας.

Καταλαβαίνω πως στο πρώτο άκουσμα ίσως να σου φαίνεται ένα δύσκολο task, αλλά- πίστεψέ με- δεν είναι. Στο παρακάτω βίντεο θα δεις αναλυτικά πώς μπορείς μόνη σου να κάνεις gua sha μασάζ σωστά, ενώ στην gallery θα βρεις τα μυστικά της celebrity facialist, Emma Goodman, (και της Hailey) για σωστό και αποδοτικό gua sha. Είναι μια καλή ευκαιρία αύριο που είναι η γιορτή των Θεοφανείων και έχουμε αργία να δοκιμάσεις στο δικό σου δέρμα το gua sha για πρώτη φορά, αν δεν τον έχεις κάνει ήδη! Πραγματικά, το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.

Διάβασε ακόμα: DIY Time! 6 συνταγές ομορφιάς με ελαιόλαδο για το πρόσωπο, το σώμα & τα μαλλιά


Πηγή