Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Η Gigi Hadid μόλις υιοθέτησε την πιο hot απόχρωση στα μαλλιά για το 2017

Πριν από έναν μήνα περίπου, μέσα από αυτή εδώ τη στήλη διάβασες για το νέο hairtrend που κάνει θραύση το τελευταίο διάστημα στα μαλλιά και που σίγουρα θα αποτελέσει –αν όχι ήδη- την πιο hot τάση.

Πρόκειται για το blorange, που όπως λέει και η ονομασία του είναι δύο αποχρώσεις σε μία –ξανθό και ανοιχτό πορτοκαλί- το οποίο και δοκίμασε πρώτη η Georgia May Jagger. Το αποτέλεσμα φυσικά μοναδικό και αν σου αρέσουν οι extreme ας το πούμε αλλαγές θα το λατρέψεις σίγουρα.

Μετά τη Georgia May Jagger όμως, άλλο ένα διάσημο κορίτσι είπε να το δοκιμάσει και τα αποτελέσματα ήταν απλά μαγευτικά. Ο λόγος για τη Gigi Hadid, η οποία δοκίμασε το νέο αυτό hairtrend και ήταν πιο εκθαμβωτική από κάθε άλλη φορά.

Το 21χρονο supermodel επιχείρησε μία αλλαγή και μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι της βγήκε σε καλό. Η φωτογραφία με την αλλαγή που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ήταν απλά μαγική, αλλά υπάρχουν κάποια αναπάντητα ερωτήματα. Είναι πραγματική ή μήπως χρησιμοποίησε κάποια περούκα;

 

grls rm @lilmami_lani ?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gigi Hadid (@gigihadid) στις Ιαν 27, 2017, 4:35πμ PST

Εάν ισχύει το δεύτερο, τότε η Gigi μόλις μας έδειξε πως το 2017 έχουμε να περιμένουμε πάρα πολλές -extreme και όχι μόνο- αλλαγές από εκείνη.


Πηγή