Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η Gigi Hadid φόρεσε το πιο περίεργο χρώμα στα χείλη της

Μέσα στην καλοκαιρινή συμφωνία των κοραλλί, ροζ, φούξια και κόκκινων αποχρώσεων για τα χείλη, η Gigi Hadid αποφάσισε να κάνει την ανατροπή. Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι απαθανάτισε το supermodel να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας μία γκρι ματ απόχρωση στα χείλη της, που πραγματικά δε γινόταν να μην σχολιάσουμε.

 

A post shared by Alem Dergisi (@alemdergisi) on Jul 21, 2017 at 3:05am PDT

Η Gigi φαίνεται να αποχωρίστηκε για λίγο τις αγαπημένες της nude αποχρώσεις στα χείλη, δοκίμασε μία πιο εκκεντρική, όπως αυτή η γκρι, φόρεσε τα γυαλιά ηλίου της (δεν έχει σχέση ότι ήταν νύχτα), άφησε τα μαλλιά της να πέφτουν ελεύθερα στους ώμους, φροντίζοντας να διατηρήσει «ήσυχο» το υπόλοιπο look της. Βέβαια, δεν θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε τη μπλε ηλεκτρικ φόρμα της και το καλογυμνασμένο σώμα της.

 

A post shared by Style&Glamour (@style_glamourarg) on Jul 21, 2017 at 5:53am PDT

Κι όπως όλα δείχνουν πρόκειται για το Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid Lip Color στην Sinful Stone απόχρωση.

via GIPHY

 

 

 

4 beauty tips από την εμφάνιση της Gigi:

1) Οι σκούρες αποχρώσεις στα χείλη δε φοριούνται μόνο το Χειμώνα! Όπως έχουμε ξαναπεί, το μακιγιάζ είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και μπορείς να φοράς όποιες αποχρώσεις θέλεις Χειμώνα- Καλοκαίρι, αρκεί να αισθάνεσαι ο εαυτός σου!

2) Μπορείς να «σπάσεις τη μονοτονία» μίας casual (ή sporty) εμφάνισης με έντονες αποχρώσεις στα χείλη ή στα μάτια σου.

3) Αν αποφασίσεις να φορέσεις μία τόσο έντονη απόχρωση στα χείλη, όπως η Gigi, κράτα σε minimal επίπεδα το υπόλοιπο μακιγιάζ σου. Μία διακριτική γραμμή eyeliner και μερικές στρώσεις μάσκαρα και είσαι έτοιμη!

4) Και αν ψάχνεις για τον απόλυτο mix and match συνδυασμό, συνδύασε την απόχρωση στα χείλη σου με αυτή στο μανικιούρ σου, όπως έκανε το supermodel

 


Πηγή