Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Η Gisele είναι το πρώτο μοντέλο που τόλμησε να ποζάρει χωρίς μακιγιάζ για το εξώφυλλο της Vogue

Η Gisele Bündchen μόλις μας έδωσε έναν ακόμη λόγο για τον οποίο μπορεί να θεωρείται ένα από τα κορυφαία μοντέλα όλων των εποχών. Η 37χρονη Βραζιλιάνα ποζάρει για τη Vogue Italia χωρίς ίχνος μακιγιάζ και γράφει ιστορία, αφού είναι η πρώτη φορά που το εμβληματικό περιοδικό φιλοξενεί μια τέτοια φωτογράφιση στο εξώφυλλό του.

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on Feb 1, 2018 at 1:37am PST

 

Για το shooting, η Gisele όμως δεν είπε «όχι» μόνο στο foundation, τη μάσκαρα και το ρουζ, αλλά και στον επαγγελματικό φωτισμό, τους στυλίστες και το επαγγελματικό στούντιο. Αντ’ αυτών, προτίμησε να φωτογραφηθεί στο σπίτι της, από τον φωτογράφο Jamie Hawkesworth.

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on Feb 1, 2018 at 4:10am PST

 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia) on Feb 3, 2018 at 1:53am PST

 Η ίδια έχει πολλές φορές δηλώσει ότι πιστεύει πως μια καθαρή και υγιής επιδερμίδα είναι το βασικό όπλο ομορφιάς κάθε γυναίκας. Σε παλιότερη συνέντευξή της πάντως έχει παραδεχθεί πως η επιδερμίδα της δεν ήταν πάντα έτσι. «Όταν ήμουν στην εφηβεία, είχα πολλά σπυράκια – Θεέ μου, ήταν τόσο έντονο που όποτε κάποιος με κοιτούσε σκεφτόμουν πως παρατηρούσε μόνο τα σπυράκια μου!». Σήμερα, λατρεύει τα οργανικά προϊόντα ομορφιάς που βασίζονται σε φυσικά συστατικά και αποφεύγει να βάφεται πολύ, ενώ πιστεύει πολύ στη δύναμη της «καθαρής» διατροφής, που βασίζεται κυρίως σε λαχανικά και προϊόντα που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία.

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on Feb 7, 2018 at 7:06am PST

 

Δες επίσης….

Ρωτάμε τη Δερματολόγο: Τι πρέπει να κάνουμε για το πρόσωπό μας από τα 30 μέχρι τα 40


Πηγή