Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Hailey Bieber δημιούργησε το πιο ρομαντικό eye look για το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι το natural make up έχει την τιμητική του. Ελαφρύ foundation ή bb cream, λίγο κονσίλερ, λάμψεις και ρουζ στα μήλα είναι αρκετά για να έχουμε μια όψη υγείας στην επιδερμίδα, αλλά και να μην τη βαραίνουμε ταυτόχρονα. Ποια από εμάς, άλλωστε, θέλει να έχει βαρύ μακιγιάζ και να μην μπορεί να αναπνεύσει η επιδερμίδα της; Ρητορική είναι η ερώτηση.

Με παρόμοιο σκεπτικό φαίνεται ότι κινείται τους καλοκαιρινούς μήνες και η Hailey Bieber. Το πανέμορφο μοντέλο λατρεύει το natural μακιγιάζ, όμως στο τελευταίο post της στο Instagram αποφάσισε να αναβαθμίσει το eye look της, να το κάνει άκρως φρέσκο και καλοκαιρινό. Και, φυσικά, μας ενθουσίασε, αλλά μας έδωσε και ιδέα για το επόμενο μακιγιάζ μας.

Η Hailey Bieber διατήρησε όλο το μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους και έκανε boost στο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας μοβ-λιλά μολύβι ματιών. Δημιούργησε, εν ολίγοις, ένα ρομαντικό, summerish και λαχταριστό eye look, που πρέπει να δοκιμάσεις με… κλειστά μάτια.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Και αν αναρωτιέσαι πώς ακριβώς θα πετύχεις και εσύ το eye look της Hailey Bieber, δε θέλω να μου ανησυχείς… Γιατί εμείς κάναμε την έρευνά μας και στην παρακάτω gallery σού παρουσιάζουμε 5 υπέροχα μοβ μολύβια ματιών, που θα σου χαρίσουν το τέλειο, καλοκαιρινό eye look και θα αναβαθμίσουν το μακιγιάζ σου!

Διάβασε ακόμα: Ξέμεινες από τα καθημερινά beauty προϊόντα; Δες πώς θα τα αντικαταστήσεις




Πηγή