Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η Hailey Bieber είναι το απόλυτο #BeautyIcon και σου έχουμε τις αποδείξεις

 Τη Hailey Bieber τη γνωρίσαμε καλύτερα ως σύντροφο και μετέπειτα σύζυγο του διάσημου τραγουδιστή, Justin Bieber, όμως η ίδια έχει διαγράψει μια μακρά πορεία στο χώρο του modeling. Έχει περπατήσει σε πασαρέλες των μεγαλύτερων Οίκων Μόδας παγκοσμίως και σαν να μην έφτανε αυτό, σε κάθε της εμφάνιση μάς κάνει να θέλουμε να γίνουμε σαν κι αυτήν.

Η αλήθεια είναι ότι η Hailey έχει ένα υπέροχο πρόσωπο και φανταστικά μαλλιά και αυτός ο καμβάς τής δίνει τη δυνατότητα να δημιουργεί τα πιο εντυπωσιακά, κομψά και απίθανα beauty looks δίνοντας και σε εμάς την έμπνευση που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας.

Αυτό ακριβώς συνέβη και πριν λίγες μέρες, όταν η Hailey Bieber συνόδευσε τον σύζυγό της στο Saturday Night Live και κέρδισε όλες τις εντυπώσεις. Το supermodel εμφανίστηκε με μακριά κυματιστά μαλλιά και μακριά, edgy νύχια σε πράσινο χρώμα. Για το μακιγιάζ της επέλεξε το κλασικό cat-eye look με σκιά σε σαμπανιζέ χρώμα και nude κραγιόν δημιουργώντας έτσι ένα από τα πιο chic beauty looks που έχουμε δει ως τώρα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

? #HAILEYBIEBER ? ?????????@haileybieber ? #behindthescenes ? @stylememaeve ? @katiejanehughes #hairbydaniellepriano @psxdanielle ???

A post shared by Danielle Priano (@daniellepriano) on

Όπως βλέπεις στο βίντεο η Hailey Bieber είναι απλά υπέροχη. Και για να σε πείσουμε ακόμα περισσότερο ότι το ξανθό supermodel είναι το απόλυτο #beautygoal συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery τα πιο εντυπωσιακά, κομψά και εύκολα beauty looks της για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι! Κάνε scroll, τόλμησε να τα δοκιμάσεις και κλέψε όλες τις εντυπώσεις!

Διάβασε ακόμα: Ρετινόλη: Όσα πρέπει να ξέρεις αν θέλεις να τη δοκιμάσεις τώρα




Πηγή