Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Η Irina Shayk μοιράστηκε την πρωινή ρουτίνα ομορφιάς της σε ένα tutorial που αξίζει να δεις

Είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα και περιζήτητα μοντέλα της γενιάς της και όχι άδικα. Η Irina Shayk διαθέτει ένα υπέροχο σώμα και μία ακόμα πιο όμορφη επιδερμίδα. Αποτελέσματα της φύσης, θα σκεφτείς εύλογα. Ναι, σίγουρα ισχύει αυτό, όμως δεν είναι απόλυτο. Τουλάχιστον όσον αφορά το δέρμα της.  

Αυτό το λέμε διότι η ίδια η Irina Shayk έδειξε μέσα από ένα φανταστικό beauty tutorial στον λογαριασμό της στο Instagram όλα όσα κάνει για να διατηρεί λαμπερή και υγιή την επιδερμίδα της. Το supermodel έδειξε βήμα-βήμα την πρωινή ρουτίνα ομορφιάς της και πρέπει οπωσδήποτε να τη δεις. Πάτα το play!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Όπως βλέπεις η Irina χρειάζεται μόνο έξι λεπτά της ώρας για να ολοκληρώσει τη skincare routine της κάθε πρωί. Αφού λουστεί και βουρτσίσει καλά τα μαλλιά της, ξεκινά με την περιποίηση του προσώπου της. Τα βασικά προϊόντα που χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση είναι τα εξής: κρέμα ματιών, ενυδατική κρέμα και mist προσώπου, μάσκα χειλιών και foundation.

Στο «παιχνίδι» βάζει και δύο υπέροχα beauty tools, τα οποία βοηθούν την επιδερμίδα της να «ξυπνήσει», αλλά και να απορροφήσει σε βάθος όλα τα συστατικά των προϊόντων που έχει απλώσει πάνω της. Κατά τη γνώμη της, ωστόσο, υπάρχουν δύο άλλες σημαντικές προϋποθέσεις για να νιώθει η ίδια όμορφη και να το βλέπει στον καθρέφτη της. Και τις αναφέρει στο τέλος του video σε όλες τις γυναίκες ως συμβουλή: «να πίνετε πολύ νερό και να αγαπάτε τον εαυτό σας», λέει χαρακτηριστικά η Irina Shayk.

Στην παρακάτω gallery θα δεις πραγματικά πόσο όμορφη είναι, αλλά και το κάθε βήμα που ακολουθεί στη ρουτίνα ομορφιάς της αναλυτικά.

Διάβασε ακόμα: Αυτά τα 5 tips εφαρμόζουν οι Hollywood stars για να έχουν τέλεια φρύδια




Πηγή