Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η Jennifer Lawrence έκοψε τα μαλλιά της και την αλλαγή αυτή δεν την περίμενες σίγουρα

Η Jennifer Lawrence είναι μία από τις αγαπημένες μας νέες ηθοποιούς και αν έχεις δει ταινίες της, σίγουρα δεν χρειάζεται να σου εξηγήσουμε το γιατί. Από τους X-Men μέχρι το Hunger Games, οι ερμηνείες της είναι εκπληκτικές, οπότε καταλαβαίνεις γιατί τα μάτια μας «βγάζουν καρδούλες» όταν τη βλέπουμε.

Η νεαρή ηθοποιός έχει απίστευτη αίσθηση του χιούμορ και όσοι έχουν δουλέψει μαζί της το γνωρίζουν καλά αυτό. Η αλήθεια είναι όμως πως είχαμε καιρό να τη δούμε και είχαμε αρχίσει να αναρωτιόμαστε που βρίσκεται αυτό το κορίτσι. Ευτυχώς η απορία μας λύθηκε αμέσως, αφού ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, όπου και και έκανε τα γυρίσματα της ταινίας, Red Sparrow, στην οποία και πρωταγωνιστεί.

 

jens upcoming movie “red sparrow” will be rated r and will have james newton howard as the score composer!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Hunger Games (@lolsomeonefinally) στις Μάι 5, 2017, 2:12μμ PDT

Το γεγονός πως είχαμε καιρό να τη δούμε σε συνδυασμό με το ότι αποφάσισε για μία ακόμη φορά να αλλάξει τα μαλλιά της, σχεδόν μας έκανε να μην την αναγνωρίσουμε. Με ένα ανοιχτό ξανθό στα μαλλιά της και μεγάλες αφέλειες που έπεφταν στα μάτια της, η Jennifer Lawrence μας θύμισε κάτι από X-Men και αν μας ρωτάς ναι μας άρεσε πολύ!

 

NEW pictures of Jen? Georgeous as always and her Style is on point as always✊? #jenniferlawrence #jlaw_fans

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?Jennifer Shrader Lawrence? (@jlaw_fans) στις Μάι 5, 2017, 11:47πμ PDT


Πηγή