Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Jennifer Lopez έκανε το απόλυτο blunt bob κούρεμα

Είναι μια από τις πιο ωραίες γυναίκες του κόσμου, που όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν χάνει ούτε στιγμή τη λάμψη της. Η Jennifer Lopez μεγαλώνει και… μικραίνει. Καταλαβαίνεις πώς το λέω.

Η superstar φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Rolling Stones και για το τεύχος Μαρτίου με τις λήψεις να είναι πιο hot από ποτέ. Δεν περιμέναμε, άλλωστε, και κάτι λιγότερο από την JLo. Δεν περιμέναμε, όμως, και να τη δούμε με το πιο hot κούρεμα του 2022: με το blunt bob.

Ώρα για αλλαγές και… bottleneck bangs! Το πιο hot hair trend του 2022

Η Jennifer Lopez λέει «ναι» στο blunt bob

Η Jennifer Lopez, λοιπόν, φωτογραφήθηκε έχοντας κάνει το πιο κοντό καρέ κούρεμα ever. Ένα καρέ συμμετρικό, το οποίο φτάνει λίγο κάτω από το πηγούνι, με χωρίστρα στη μέση και λέγεται blunt bob.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Jennifer Lopez κάνει καρέ- είχε κάνει και το 2020-, αλλά με τόσο κοντό καρέ δεν την έχουμε ξαναδεί.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Rolling Stone (@rollingstone)

Η αλήθεια είναι πως δεν έχει αποκαλυφθεί ως τώρα αν πρόκειται για περούκα ή αν όντως είναι αυτό το νέο κούρεμα της Jennifer Lopez. Εμείς, ωστόσο, έχουμε την υποψία ότι πρόκειται για το νέο look της 52χρονης star και… μας αρέσει πολύ.

JLO2020 1

Το καρέ της JLo το 2020

Do it like JLo

Αν κι εσύ, λοιπόν, σκεφτόσουν τώρα τελευταία να κάνεις μια αλλαγή στην εξωτερική εμφάνισή σου, κάνε το blunt bob της Jennifer Lopez. Πραγματικά, θα σου λύσει τα χέρια. Δεν θα χρειάζεσαι καθημερινό hairstyling, θα λούζεσαι και θα φεύγεις από το σπίτι!

Κι αν… το φοβάσαι που είναι τόσο κοντό, οι φωτογραφίες της παρακάτω gallery με τα 10 καρέ κουρέματα που βρήκα για εσένα θα σε πείσουν να κλείσεις ASAP ραντεβού στο κομμωτήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Οι αφέλειες είναι super hot – 10 celebrities θα σε πείσουν να αλλάξεις κούρεμα
  • Θέλεις να κόψεις κοντά τα μαλλιά σου αλλά διστάζεις; Δοκίμασε το butterfly haircut




Πηγή