Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η Jennifer Lopez αφαιρεί όλο το μακιγιάζ της on camera και είναι κάπως έτσι…

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2020 σού είπαμε πως η Jennifer Lopez- κατά την άποψή μας- είναι το απόλυτο #BeautyIcon. Και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε αυτήν μας την πεποίθηση και το 2021. Βλέπεις, η superwoman δε μας αφήνει και πολλά περιθώρια να κοιτάξουμε δεξιά και αριστερά για να αναθεωρήσουμε.

Κάνει τα πάντα για να τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα και προκαλεί τον θαυμασμό μας όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Γιατί στα λέμε όλα αυτά; Διότι η JLo έκανε πάλι… το θαύμα της και, μάλιστα, έδειξε on camera πόσο χαλαρή και άνετη είναι με την εικόνα της και με το πραγματικό της πρόσωπο.

Για την ακρίβεια, μετά την αλλαγή του χρόνου και τη θεαματική εμφάνισή της στην Times Square της Νέας Υόρκης, η Jennifer Lopez αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της τη skincare routine της. Έκατσε, λοιπόν, μπροστά στην κάμερα του κινητού της και… ξεκίνησε να ξεβάφεται χωρίς δισταγμούς και με μεγάλη άνεση. Ναι, ξεβάφτηκε εντελώς!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Όπως είδες, το πρόσωπό της χωρίς καθόλου μακιγιάζ είναι απλά τέλειο. Τα βήματα στη ρουτίνα ομορφιάς της είναι, επίσης, πολύ απλά. Η superstar, αφού καθάρισε μέχρι και το τελευταίο ίχνος μακιγιάζ από το πρόσωπό της, συνέχισε με booster- αυτό της έδωσε το glowing skin-, serum και κρέμα νυκτός για ενυδάτωση και αντιμετώπιση των ερεθισμών. 

Και όπως έχει πει και η ίδια στο παρελθόν: «Δεν έχω κάνει botox… δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος. Και, βέβαια, δεν έχω τίποτα με όσους το επιλέγουν και το κάνουν. Απλά δεν είναι για μένα. Έχω μια πιο φυσική προσέγγιση απέναντι στο skincare, αλλά θέλω όσα προϊόντα χρησιμοποιώ πραγματικά να κάνουν δουλειά». Και, τελικά, όπως όλα δείχνουν όντως τα skincare προϊόντα που η JLo χρησιμοποιεί «δουλεύουν» πολύ σωστά. Τουλάχιστον πάνω στη δική της επιδερμίδα! Δε συμφωνείς;

Διάβασε ακόμα: DIY Time! 6 συνταγές ομορφιάς με ελαιόλαδο για το πρόσωπο, το σώμα & τα μαλλιά




Πηγή