Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Jennifer Lopez μόλις έκανε λαμπερές ξανθιές ανταύγειες! Εσύ, είσαι έτοιμη για μια αλλαγή;

Πριν λίγες ημέρες οι φωτογραφίες της Jennifer Lopez με ροζ μαλλιά έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και όλοι μιλούσαν για την θεαματική αυτή αλλαγή. Η τραγουδίστρια πόζαρε για την καμπάνια του brand DSW και την κυκλοφορία της προσωπικής της συλλογής με παπούτσια, με την ροζ περούκα της να γίνεται talk of the town.

Η Jennifer Lopez μόλις άλλαξε τα μαλλιά της- Όλες οι λεπτομέρειες

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

 

Η pop star άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της για ακόμη μια φορά, υιοθετώντας ένα από τα πιο hot hair trends. Η λατίνα σταρ έκανε ξανθιές ανταύγειες, δίνοντας έτσι φως στο υπάρχον χρώμα των μαλλιών της. Ο hair stylist των επωνύμων, Chris Appleton κρύβεται πίσω από αυτό το makeover και ήταν εκείνος που αποκάλυψε στο Instagram το νέο εντυπωσιακό look της τραγουδίστριας.

Η Jennifer Lopez έκανε το απόλυτο chic μανικιούρ που είναι καλύτερο και από το κόκκινο

Ενώ οι περισσότερες γυναίκες βλέπουν το φθινόπωρο ως ευκαιρία για να σκουρύνουν τον τόνο των μαλλιών τους, η Jennifer Lopez τολμά το ακριβώς αντίθετο. Οι ξανθιές ανταύγειες είναι εμφανείς σε όλο το μήκος των μαλλιών της, δίνοντας όμως έμφαση και περισσότερο ξάνοιγμα στις φράτζες.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Πηγή κεντρικής: @chrisappleton1

Το μόνο βέβαιο είναι πως η Λατίνα σταρ μας έβαλε σε σκέψεις και μας έπεισε ότι μια αλλαγή στα μαλλιά μας είναι απαραίτητη για να ανανεωθούμε πλήρως αυτό το φθινόπωρο.




Πηγή