Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η Jennifer Lopez μόλις υιοθέτησε το it κούρεμα του φθινοπώρου

Το φθινόπωρο είναι κατά παράδοση η εποχή της ανανέωσης. Όλες οι γυναίκες επιδιώκουν και επιθυμούν να αλλάξουν ένα μικρό στοιχείο στην εικόνα τους σχεδόν κάθε Σεπτέμβρη και να υποδεχθούν τον χειμώνα με άλλον… αέρα.

Σε αυτό ακριβώς το mood φαίνεται ότι βρίσκονται και πολλές celebrities. Και, μάλιστα, επιλέγουν ένα συγκεκριμένο κούρεμα, που αναμένεται να μας απασχολήσει αυτήν τη σεζόν. Ο λόγος για το… καρέ. Μετά τη δική μας Έλλη Κοκκίνου που έκοψε πριν λίγες μέρες τα μαλλιά της και απέκτησε ένα φανταστικό bob haircut, μόλις προχθές έκανε ακριβώς το ίδιο και η Jennifer Lopez.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Fall hair inspo is coming soon. Starting it off with @jlo in a shoulder skimming bob ?

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Όπως βλέπεις, τα νέα μαλλιά της Λατίνας star είναι super hot. Η JLo έχει πλέον ένα γεωμετρικό καρέ κούρεμα, το οποίο φτάνει μέχρι τους ώμους της και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της, ενώ αν παρατηρήσεις λίγο καλύτερα, φαίνεται ότι έχει υιοθετήσει και νέο χρώμα στα μαλλιά. Η Jennifer Lopez έγινε πιο ξανθιά με την τεχνική ombre φωτίζοντας έτσι περισσότερο το πρόσωπό της.

Φυσικά, πίσω από αυτήν την εντυπωσιακή αλλαγή βρίσκεται ο προσωπικός της hairstylist, Chris Appleton. Είναι ο άνθρωπος που φροντίζει πάντα τα μαλλιά της και μαζί συναποφασίζουν για κάθε αλλαγή στο hair look της superstar. Η JLo για ακόμη μια φορά, λοιπόν, τόλμησε να κάνει δική της τη μεγαλύτερη τάση στα κουρέματα και να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακή. Και μας αρέσει πολύ. Μας αρέσει, όμως, λίγο περισσότερο ίσως το bob haircut της Έλλης Κοκκίνου (δες το εδώ), γιατί πιστεύουμε ότι είναι πιο ανάλαφρο και effortless. Αλήθεια, εσύ ποιο προτιμάς;

Διάβασε ακόμα: #trending! Το Red Velvet είναι η πιο εντυπωσιακή απόχρωση για κοκκινομάλλες




Πηγή