Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Jessica Alba έκοψε καρέ τα μαλλιά της – 10 καρέ για να το σκεφτείς κι εσύ

Το concept «New Year, new me» φαίνεται πως ήρθε νωρίτερα για την Jessica Alba. Και το λέω αυτό, διότι η Αμερικανίδα ηθοποιός αποχωρίστηκε τα πολύ μακριά μαλλιά της για ένα super fresh καρέ κούρεμα.

Ναι! Η Jessica Alba έχει πλέον το απόλυτο wavy καρέ και… μήπως ήρθε η ώρα να το αποκτήσεις κι εσύ;

Tρελαινόμαστε με το καρέ της Έλενας Παπαρίζου στο The Voice! 10 καρέ για να μπεις στον πειρασμό

Η αποκάλυψη του νέου hair look

«Κορίτσι μου, μην το κάνεις αυτό, δεν αξίζει», ακούγεται στο βίντεο να λέει στην Jessica Alba η φίλη της, Lizzy Mathis, με την Αμερικανίδα ηθοποιό να απαντά: «το έχω σκεφτεί και θα το κάνω».

Και κάπως ξαφνικά τα μακριά μαλλιά της Jessica Alba γίνονται… ένα super fresh wavy καρέ κούρεμα, στο ύψος του πηγουνιού. «I did it», λέει στην κάμερα η Jessica και εγώ θέλω να της φωνάξω «μπράβο»!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Γιατί; Διότι πολύ απλά έκανε ένα WOW bob haircut, με τα σχόλια από τους followers της κάτω από το post της αποκάλυψης να είναι κάτι παραπάνω από κολακευτικά.

Το καρέ είναι το κούρεμα της δεκαετίας

Το καρέ επιλέχθηκε από stars και μη κατά τη διάρκεια της πανδημίας όσο κανένα άλλο κούρεμα. Και εδώ που τα λέμε… Είναι τόσο chic, αλλά και τόσο εύκολο, καθώς δεν χρειάζονται πολλά-πολλά για styling!

Κάθε χτένισμα γίνεται σε χρόνο dt, καθώς δεν έχεις να «διαχειριστείς» πολλά και πολύ μακριά μαλλιά. Με καταλαβαίνεις νομίζω.

Μήπως, λοιπόν, να κάνεις κι εσύ νωρίτερα- ή έστω μέσα στις γιορτές- αυτό το «New Year, new me», που έκανε η Jessica Alba; Σου έχω όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι στην gallery για να μην παιδευτείς καθόλου.

Check τα 10 πιο ωραία καρέ που βρήκα στο Instagram και σπεύσε για ραντεβού στο κομμωτήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι celebrities μίλησαν! Ξέρουμε ποιο είναι το πιο trendy hair look του φθινοπώρου

10 ξανθά καρέ που θα σε κάνουν να κλείσεις άμεσα ραντεβού στο κομμωτήριο




Πηγή