Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Η Jessica Alba αποκάλυψε βήμα-βήμα το καθημερινό μακιγιάζ της

Είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες και ηθοποιούς της γενιάς της. Τι να πρωτοθαυμάσεις στην Jessica Alba; Το υπέροχο κορμί της μετά από τρεις γέννες, το ύψος της ή το πανέμορφο πρόσωπο και την επιδερμίδα της; Η Jessica είναι ένα πολυάσχολο κορίτσι και ειδικά με τόσο μεγάλη οικογένεια που έχει δημιουργήσει, αναρωτιόμαστε δικαίως πώς προλαβαίνει πάντα να είναι τόσο όμορφη.

Μέχρι σήμερα, δηλαδή, αναρωτιόμασταν, γιατί η Hollywood star μοιράστηκε στο Instagram του allure το καθημερινό, δεκάλεπτο (ναι, μόνο 10 λεπτά χρειάζεται για να βαφτεί) μακιγιάζ της, το οποίο είναι τρομερά απλό και φρέσκο. Η Jessica Alba δε χρησιμοποιεί κάποια ιδιαίτερη make up τεχνική που έχει μάθει από τις επαγγελματίες make up artists που συνεργάζεται στα μεγάλα studios της Αμερικής, ούτε κάνει κάτι δύσκολο. Χρησιμοποιεί προϊόντα-κλειδιά που της προσφέρουν ένα fresh look για όλη την ημέρα.

Για δες, όμως, παρακάτω βήμα-βήμα το μακιγιάζ της.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Between being a full-time mom and a businesswoman during a global pandemic, #JessicaAlba makes sure that she still finds time for herself by putting on makeup as an act of self-care. “I find that putting my face on for the day just gets me ready,” says the actress & honestly SAME. ?

A post shared by Allure Magazine (@allure) on

Όπως είδες, η Jessica Alba ξεκινά με μία κίνηση-ματ, ειδικά στις Covid-19 ημέρες που διανύουμε. Πρωτίστως, δηλαδή, πλένει σχολαστικά τα χέρια της και μετά βάφεται. Αφού έχει πλύνει καλά και το πρόσωπό της, απλώνει primer για διάρκεια στο μακιγιάζ, ενυδατική κρέμα με χρώμα, ρουζ σε μορφή stick και concealer. Πριν βάψει τις βλεφαρίδες τις, χρησιμοποιεί το ειδικό ψαλίδι για έξτρα όγκο, lash primer και τέλος τη μάσκαρα. Το σωτήριο tip της ηθοποιού είναι ότι χρησιμοποιεί μια μπατονέτα, για να διορθώσει τυχόν ατέλειες ή μουτζούρες στο μακιγιάζ, ενώ ολοκληρώνει με ένα lip balm για ενυδάτωση και ελαφρύ χρώμα στα χείλη. Καθόλου δύσκολο για να το κάνουμε και εμείς, τι λες; 

Διάβασε ακόμα: Πόσο ασφαλές είναι το αποσμητικό που περιέχει αλουμίνιο;




Πηγή