Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Η Jessica Alba επιτέλους "ξεφορτώθηκε" τα ταλαιπωρημένα μαλλιά της εγκυμοσύνης

Είναι γνωστό πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ταλαιπωρείται όλος ο οργανισμός της γυναίκας. Εσωτερικά και εξωτερικά. Τα συμπτώματα είναι εμφανή όχι μόνο σε επιδερμίδα αλλά και σε μαλλιά. Στην περίοδο της κυοφορίας επηρεάζεται άμεσα και το τριχωτό της κεφαλής. Λόγω της υψηλής στάθμης των οιστρογόνων στον οργανισμό της εγκύου, τα μαλλιά αναπτύσσονται ταχέως, δηλαδή μακραίνουν πιο γρήγορα. Αν είναι βαμμένα, η ρίζα φαίνεται πιο άμεσα ενώ μετά τη γέννα μπορεί να έχεις την εντύπωση ότι τα μαλλιά σου πέφτουν με μεγαλύτερη συχνότητα, όμως αυτό πιθανότατα οφείλεται στην αντίθεση που παρατηρείται σε σχέση με πριν. Όλα τα παραπάνω μπορεί να μη τα γνώριζες εσύ, σίγουρα όμως η Jessica Alba τα έχει βιώσει στο έπακρο και γι’ αυτό και μοιράστηκε χθες μαζί μας δημοσίως τη μεγάλη της χαρά για το «φρεσκάρισμα» και την αλλαγή στα μαλλιά της! Συγκεκριμένα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφία με το πριν και το μετά δηλώνοντας χαρακτηριστικά στους θαυμαστές της : “Νιώθω τόσο ωραία που ξεφορτώθηκα τα μαλλιά της εγκυμοσύνης! Ποια είναι η γνώμη σας;”

 

This happened ??‍♀️ thx @chadwoodhair for the awesome #haircut – it feels sooo good to shed the pregnancy hair. Whaddaya think?

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on Mar 7, 2018 at 7:44pm PST

Ο προσωπικός της hair stylist Chad wood πρότεινε να μειώσουν αρκετά το μήκος, ώστε να δυναμώσουν οι άκρες και να εξαφανιστεί η ψαλίδα. Έτσι, ταυτόχρονα της εξασφάλισε μία από τις πιο hot τάσεις στα μαλλιά που δεν είναι άλλη από το μακρύ καρέ.

 

Wait! I like that piece !! ??‍♀️??? time lapse with @jessicaalba

A post shared by @ chadwoodhair on Mar 7, 2018 at 5:53pm PST

Ανανεωμένο λουκ που της δίνει τύπο ενώ τα μαλλιά της φαίνονται υγιή, λαμπερά και πυκνά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 14 πιο εντυπωσιακά beauty looks από το Vanity Fair Oscar Party

 


Πηγή