Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Jessica Alba μας εξηγεί πώς κάνει το καθημερινό μακιγιάζ της μέσα σε πέντε λεπτά!

Με ένα πολύ όμορφο boomerang στο Instagram account της μας ανακοίνωσε στα μέσα Ιούλιου πως περιμένει το τρίτο της παιδάκι. Η Jessica Alba, όμως, εκτός από αγαπημένη ηθοποιός, είναι μία γυναίκα με φυσική ομορφιάς που αγαπάμε για το στυλ και την απλότητά της. Αυτοί άλλωστε, είναι και οι λόγοι που μας αρέσει να διαβάζουμε και να σου μεταφέρουμε σε αυτή εδώ τη στήλη τις συνεντεύξεις της, όπως το παρακάτω απόσπασμα από το Byrdie, στο οποίο η γλυκιά ηθοποιός εξηγεί πώς κάνει το καθημερινό μακιγιάζ της μέσα σε πέντε λεπτά!

 

 

Having a fun @honest_beauty press day with @renatocampora and @danielmartin. Makeup and hair care ALL @honest_beauty!

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on Aug 3, 2017 at 10:27am PDT

 

«Είμαι άνθρωπος που ετοιμάζεται μέσα σε πέντε, maximum 10 λεπτά και συνήθως χρησιμοποιώ ένα λάδι που ενυδατώνει το πρόσωπο και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, μετά βάζω concealer, γυρίζω με το ειδικό ψαλιδάκι τις βλεφαρίδες μου, απλώνω λίγο από το Magic Balm (ένα multitasking balm) στα «ψηλά» σημεία του προσώπου μου ως highlighter, χρησιμοποιώ κρεμώδες ρουζ και ένα κραγιόν και αυτό είναι το καθημερινό μου look! Όταν θέλω να κάνω κάτι λίγο παραπάνω στο μακιγιάζ μου, κάνω contouring με προϊόντα με κρεμώδη σύσταση, βάζω primer και μάσκαρα. Α! Και μου αρέσει να «γεμίζω» τα κενά στα φρύδια μου!»

 

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on Aug 21, 2017 at 6:07pm PDT

 

Όσο για το προϊόν που έχει πάντα μαζί της, η star δίνει μία πραγματικά πολύ ρεαλιστική και πρακτική απάντηση: « Το απολυμαντικό spray χεριών. Ποτέ δεν φεύγω από το σπίτι χωρίς αυτό». Και λογική μας ακούγεται μία τέτοια απάντηση αν σκεφτούμε πως η Jessica έχει ήδη δύο παιδιά, οπότε ως μαμά σκέφτεται πολύ πρακτικά…

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on Aug 16, 2017 at 9:11am PDT


Πηγή