Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η Kaia Gerber βρήκε τον τρόπο να κάνει πιο stylish το καρέ κούρεμά της

Η Kaia Gerber είναι ένα κορίτσι που αγαπάμε πολύ εδώ στο queen.gr! Είναι απλά πανέμορφη- σαν τη μαμά της, Cindy Crawford- και μας αρέσει πολύ να παρατηρούμε τις αλλαγές στην εμφάνισή της, που δεν τις λες και λίγες. Το supermodel εδώ και περίπου έναν χρόνο αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα την εμφάνισή του κάνοντάς μας κάθε φορά να εντυπωσιαζόμαστε.

Μέχρι τώρα έχει κάνει ξανθές ανταύγειες, μετά έγινε κατάξανθη και πλέον έχει υιοθετήσει ένα… ροζ χρώμα στα μαλλιά της που όσο ασυνήθιστο κι αν είναι τής ταιριάζει μοναδικά. Αυτό που δεν απαρνιέται, όμως, εδώ και καιρό η Kaia είναι το καρέ κούρεμά της. Πρόκειται, άλλωστε, για μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, που αναδεικνύει και κολακεύει απίστευτα το πρόσωπό της.

Τώρα, λοιπόν, η Kaia Gerber αποφάσισε να σου δείξει πώς θα αναβαθμίσεις το καρέ κούρεμά σου, αλλά ταυτόχρονα πώς δε θα σε ενοχλούν τα μαλλιά σου όταν φοράς μάσκα. Ειδικότερα, το μοντέλο πόζαρε στο Instagram της έχοντας πιάσει δεξιά και αριστερά από τους κροτάφους της τα μαλλιά της με hairclips σε χρώμα mint green.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

??‍♀️

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Όπως βλέπεις στη φωτογραφία, δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιο δύσκολο χτένισμα. Η Kaia με το πιο απλό αξεσουάρ μαλλιών (που είναι μεγάλη τάση αυτήν τη σεζόν) αποφάσισε να κάνει πιο stylish το καρέ κούρεμά της. Παράλληλα, σου δίνει και την τέλεια ιδέα για το πώς να χτενίζεις τα καρέ μαλλιά σου στην καθημερινότητά σου, που είσαι αναγκασμένη να φοράς παντού μάσκα προστασίας. Τι λες; Δεν είναι πολύ βολικό να στολίζεις τα μαλλιά σου με αυτά τα hairclips και παράλληλα να μην πέφτουν στα μάτια σου και κατ’ επέκταση πάνω στη μάσκα σου;! Περιμένουμε να το δοκιμάσεις και… να μας πεις τις εντυπώσεις σου.

Διάβασε ακόμα: Ο Οίκος Fendi παρουσίασε την πιο ρετρό εκδοχή του κλασικού up-do




Πηγή