Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η Kaia Gerber μόλις έγινε πιο ξανθιά από ποτέ

Η Kaia Gerber, όπως γνωρίζεις, είναι η κόρη της Cindy Crawford και είναι το τρανό παράδειγμα ότι το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά. Όπως η μαμά της, έτσι και η Kaia διαθέτει μια απίστευτη γοητεία και ομορφιά και όλα τα προσόντα για να κατέχει μια θέση ανάμεσα στα supermodels της γενιάς της σε ηλικία μόλις 18 ετών.

Τους τελευταίους μήνες η Kaia τολμά και δείχνει ότι δε φοβάται να κάνει αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση. Αφού πέρσι έκοψε τα καστανά μαλλιά της σε ένα πολύ κομψό καρέ, στα τέλη του περασμένου Ιουνίου αποφάσισε να «ανοίξει» το χρώμα των μαλλιών της κάνοντας ξανθές ανταύγειες. Και φαίνεται ότι αυτή ήταν η αλλαγή που θα σηματοδοτούσε επιπλέον αλλαγές στο μέλλον. Θα σου εξηγήσουμε τι εννοούμε…

Μόλις προχθές η Kaia μάς εξέπληξε δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να είναι κυριολεκτικά πιο ξανθιά από ποτέ. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε μέσα από το caption της φωτογραφίας ότι προχώρησε στην τεχνική ντεκαπάζ για να πετύχει αυτό το πλατινέ ξανθό αποτέλεσμα.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η Kaia διατήρησε τις ρίζες της σκουρόχρωμες και άφησε τα υπόλοιπα μαλλιά της στη γοητεία του ξανθού χρώματος. Όσον αφορά το κούρεμά της, το supermodel φαίνεται να είναι πιστό σε αυτό και να διατηρεί μέχρι και σήμερα το κοντό μήκος που ήδη δειλά-δειλά άρχισε να υιοθετεί από τον Ιούνιο του 2019.

Διάβασε ακόμα: 4 tips για να «ξυπνήσεις» την κουρασμένη επιδερμίδα σου


Πηγή