Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η Kate Middleton καθαρίζει το πρόσωπό της με τον πιο απλό και ανέξοδο τρόπο!

Η Kate Middleton είναι μία γυναίκα που της αρέσει να περιποιείται την επιδερμίδα της και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται σε κάθε της εμφάνιση. Εκτός από τις DIY μάσκες με φυσικά κυρίως υλικά και το αιθέριο έλαιο από αγριοτριανταφυλλιά (που χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση), η Kate φαίνεται να γνωρίζει πως το μυστικό για να διατηρεί την επιδερμίδα της λαμπερή, κρύβεται στο σωστό καθαρισμό.

Αυτή τη φορά, η makeup artist της Δούκισσας του Cambridge, Arabella Preston, η οποία έχει τη δική της beauty σειρά, μοιράστηκε το μυστικό της skincare ρουτίνας της Kate. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο ακριβό προϊόν ντεμακιγιάζ ή καθαρισμού, αλλά για έναν πολύ πιο απλό (και πρακτικό) τρόπο.

image

Όπως υποστηρίζει η makeup artist, μπορείς να βρέξεις μία μικρή καθαρή πετσέτα προσώπου με ζεστό νερό και με αυτή να καθαρίσεις το πρόσωπό σου, αφαιρώντας κάθε ίχνος μακιγιάζ ή ρύπων που έχουν συσσωρευτεί στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας σου. Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο, χάρη στην υφή της πετσέτας, κάνεις μία ήπια απολέπιση.

Τώρα δεν έχεις καμία πλέον δικαιολόγία να μην καθαρίζεις το πρόσωπό σου!


Πηγή