Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η Katie Holmes μόλις έκανε την πιο hot ανοιξιάτικη αλλαγή στα μαλλιά της

Η άνοιξη είναι αυτή η εποχή του χρόνου που σου επιτρέπει να κάνεις στην εξωτερική σου εμφάνιση οποιαδήποτε beauty αλλαγή θέλεις. Και όπως γίνεται συνήθως, την πληρώνουν πάντα τα μαλλιά μας, τα οποία έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά όλο τον χειμώνα, οπότε τους οφείλουμε μία περιποίηση.

Η ιστορία γνωστή, κάνουμε την έρευνα μας σε Instagram και Pinterest για τις νέες τάσεις στα μαλλιά, κλείνουμε ραντεβού στο κομμωτήριο και αφηνόμαστε στα έμπειρα χέρια των ειδικών, προκειμένου να δημιουργήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάπως έτσι λοιπόν, φαίνεται πως σκέφτηκε και η Katie Holmes, η οποία αποφάσισε μετά από πολύ καιρό να κάνει μία αλλαγή στα μαλλιά της.

Και ήταν κάτι που περιμέναμε εδώ και πάρα πολύ καιρό, μιας και δεν είναι από τις σταρ που αλλάζει το hairlook της πολύ συχνά. Θα το κάνει μία φορά, αλλά θα μας εντυπωσιάσει σίγουρα. Όπως και συνέβη άλλωστε, όταν την είδαμε με το νέο της hairlook. Η ηθοποιός αποφάσισε να αποχωριστεί το μακρύ μήκος των μαλλιών και να υιοθετήσει ένα πιο κοντό.

Η άνοιξη όπως βλέπεις (και το καλοκαίρι) πάντα απαιτούσαν κοντά μαλλιά για μεγαλύτερη ευκολία, κυρίως όσον αφορά στο styling. Η Katie λοιπόν, αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της σε ένα μακρύ καρέ και πραγματικά μας άρεσε πολύ.

 

Chop Chop ✂️ New haircut for Miss @katieholmes212 attending the @chanelofficial Artists Dinner #tff ? @genevieveherr | ?? @djquintero | @sloaney_77 | @statementartists

A post shared by DJ Quintero (@djquintero) on Apr 25, 2017 at 7:16am PDT


Πηγή