Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Kim Kardashian έγινε πάλι ξανθιά και δεν είναι περούκα!

Λίγο πριν την έναρξη της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, οι κυρίες της διεθνούς showbiz φροντίζουν για τις τελευταίες λεπτομέρειες στο look τους. Και φυσικά, η Kim Kardashian α) δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τον κανόνα και β) ξέρει πώς να στρέψει τα βλέμματα όλων πάνω της. Χθες βράδυ, λοιπόν, η Kim έκανε το ντεμπούτο της στο fashion show του Tom Ford για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2018  με μία πολύ ανοιχτή ξανθιά- πλατινέ απόχρωση στα μαλλιά της, η οποία μας θύμισε πολύ αυτή που έχει η Khaleesi (#fansτουGoTεδώ).

Όχι, δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή τηλεπερσόνα κάνει στροφή στο ξανθό, αλλά πραγματικά κάθε φορά, η έκπληξή μας είναι μεγάλη.

Ο hairstylist της, Chris Appleton, μάλιστα πόσταρε ένα boomerang στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, όπου η Kim βαφόταν με τα καλλυντικά από τη νέα της σειρά KKW Beauty line, αποκλείοντας το γεγονός να πρόκειται για περούκα. «Μάντεψε ποιος… Εξετάζοντας εάν οι ξανθιές έχουν περισσότερο fun! Silver white hair vibes! Ξεκινά η NYFW!»

 

Guess who? Seeing if blondes have more fun! Silver white hair vibes! It’s NYFW! Colour and cut by me #chrisappletonhair @kimkardashian Makeup @makeupbyariel

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on Sep 6, 2017 at 3:27pm PDT

Σε συνέντευξή του στο Cosmopolitan.com, ο Chris αποκάλυψε πως η trendsetter ήταν έτοιμη για μία αλλαγή! Κάναμε τα πολύ μακριά μαύρα μαλλιά, τα οποία ήταν μεγάλο trend, το πλατινέ look είναι cool, αλλά εμείς θέλαμε το silver white. Αυτό είναι το μοντέρνο πλατινέ!»

 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on Sep 6, 2017 at 6:23pm PDT

Και συνεχίζει: «Το να γίνει η Kim ξανθιά ήταν κάτι που συζητούσαμε και οι δύο μας πολύ καιρό τώρα. Θέλαμε κάτι τελείως διαφορετικό και το πλατινέ ξανθό είναι ένα iconic look».

 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on Sep 6, 2017 at 7:03pm PDT


Πηγή