Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η Kim Kardashian ποζάρει με τη μητέρα και τη γιαγιά της για τη νέα σειρά των καλλυντικών της

Η Kim Kardashian στρατολόγησε ακόμα και τη γιαγιά της για την καμπάνια της νέας σειράς KKW Beauty. Η 83χρονη MJ Houghton ποζάρει μαζί με την 62χρονη κόρη της, Kris Jenner, και την 37χρονη εγγονή της, Kim Kardashian, για τα νέα κονσίλερ της εταιρίας.

 

A post shared by KKWBEAUTY (@kkwbeauty) on Mar 13, 2018 at 7:12am PDT

 

A post shared by KKWBEAUTY (@kkwbeauty) on Mar 13, 2018 at 4:31pm PDT

«Ευχαριστώ τη μαμά και τη γιαγιά μου που ήταν τα καλύτερα μοντέλα και που έγιναν ξανθιές για αυτή τη φωτογράφιση (σ.σ.: και οι δύο φόρεσαν ξανθιές περούκες). Είμαι τόσο περήφανη που τα κονσίλερ μου έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα αν αυτές βρίσκονται στη δεκαετία των 20 ή στη δεκαετία των 80!» έγραψε η reality star στο δικό της Instagram account, αναδημοσιεύοντας τη φωτογραφία.

 

A post shared by KKWBEAUTY (@kkwbeauty) on Mar 14, 2018 at 8:59am PDT

Η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της για αυτήν την απόφαση: «Ήθελα κάτι διαφορετικό και ήθελα ο κόσμος να δει την οικογένειά μου όπως δεν την έχει ξαναδεί. Η γιαγιά μου δεν έχει φορέσει ποτέ πριν ξανθιά περούκα. Αλλά μου φάνηκε ότι έδειχνε τόσο όμορφη ξανθιά. Περάσαμε τέλεια κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης. Είναι σίγουρα μια ανάμνηση που θα κρατήσουμε όλες!».

Δες ακόμα: Τα μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζονται οι Γαλλίδες


Πηγή