Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η Kim Kardashian υιοθέτησε ένα νέο, ανατρεπτικό χρώμα στα μαλλιά της

Σκεπτόμενες τα μαλλιά της Kim Kardashian και ιδιαίτερα το χρώμα τους, έχουμε δυο εικόνες: το κατάμαυρο ή το πλατινέ ξανθό. Η reality TV star, άλλωστε, δε μας έχει συνηθίσει σε κάτι ενδιάμεσο. Είναι πάντα ή του ύψους ή του βάθους όταν μιλάμε για τα μαλλιά της.

Να, όμως, που τώρα και συγκεκριμένα από χθες η sexy Kim κυκλοφορεί με ένα εντελώς απρόσμενο και νέο χρώμα στα μαλλιά της. Πιθανότατα ο εγκλεισμός και η καραντίνα, αλλά και οι αλλαγές που έχουν κάνει μέχρι σήμερα στα μαλλιά τους πολλές ακόμη stars (Kaia Gerber, Emily Ratajkowski, Kylie Jenner κ.ά.), προέτρεψαν την Kardashian να υιοθετήσει ένα νέο hairlook.

Η Kim, λοιπόν, δημοσίευσε χθες αργά το βράδυ μερικά insta stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αλλά και ένα βίντεο στο Twitter αποκαλύπτοντας το νέο, κατακόκκινο χρώμα στα μαλλιά της. Και όχι, μην προτρέχεις. Δεν είναι ακόμη μια εμφάνιση της Kardashian με περούκα. Η star όντως έβαψε τα μαλλιά της και πλέον είναι μια εντυπωσιακή κοκκινομάλλα.

«Παιδιά, έβαψα κόκκινα τα μαλλιά μου. Σας αρέσουν;», ακούγεται να λέει η Kim στο βίντεο, αποκαλύπτοντας το νέο της hair look.

Και ο προσωπικός της hairstylist, όμως, Chris Appleton, επιβεβαίωσε τη νέα, ριζική αλλαγή στα μαλλιά της Kim Kardashian με ένα post στο Instagram του. «Κοκκινομάλλα. Πριν αρχίζετε να αναρωτιέστε, σας λέω ότι δεν είναι περούκα», έγραψε στη λεζάντα ο κομμωτής της reality star.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Red head ? it’s NOT a wig before you start with that shit

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Τώρα μένει να δούμε για πόσο καιρό θα διατηρήσει αυτό το hairlook η Kim. Είναι μια μόνιμη αλλαγή ή σε λίγο καιρό θα επιστρέψει στη μελαχρινή της εκδοχή;

Διάβασε ακόμα: Αν δεν ξέρεις πώς να καλύψεις τα διαφορετικά είδη σπυριών στο πρόσωπό σου, δες εδώ…




Πηγή