Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Η Kim Kardashian χρειάζεται λιγότερα από πέντε λεπτά για να κάνει το απόλυτο no make up μακιγιάζ

Το μακιγιάζ είναι μία από τις αδυναμίες μας. Όλες λατρεύουμε να χανόμαστε μέσα σε καταστήματα καλλυντικών (προ καραντίνας), να δοκιμάζουμε στα χέρια μας νέες αποχρώσεις κραγιόν, να βλέπουμε σκιές και eyeliners και να γεμίζουμε το καλάθι μας… μέχρι να ξεχειλίσει.

Παρ’ όλα αυτά, όταν ο καιρός φτιάχνει, όταν η άνοιξη έρχεται και περιμένουμε με ανυπομονησία το καλοκαιράκι, στρέφουμε την προσοχή μας σε πιο εύκολες, γρήγορες και natural-looked λύσεις. Μας αρέσει να κάνουμε ελάχιστο μακιγιάζ -τονίζοντας μόνο μερικά σημεία του προσώπου μας- και να μην επιβαρύνουμε την επιδερμίδα μας.

Είναι το λεγόμενο no make up makeup, το οποίο όλα τα κορίτσια αγαπάμε. Και ανάμεσά μας βρίσκεται και η Kim Kardashian, η οποία και το προτιμά στην καθημερινότητά της και μας το έδειξε σε ένα mini tutorial στο Instagram της. Να δες…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Η Kim Kardashian χρειάζεται λιγότερα από πέντε λεπτά της ώρας, για να κάνει το τέλειο no make up μακιγιάζ. Χρησιμοποιεί πούδρα για να δώσει ένα ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα της και έπειτα ξεκινά με το contouring (που είναι, άλλωστε, η αδυναμία της). Με ένα σκουρόχρωμο, καφέ contouring προϊόν, το οποίο τοποθετεί στο κόκαλο του φρυδιού, δημιουργεί βάθος στα μάτια της.

Βάζει περίγραμμα και lip gloss στα χείλη για να γίνουν juicy και έπειτα, προσθέτει αρκετές στρώσεις mascara και στις άνω και στις κάτω βλεφαρίδες. Ολοκληρώνει το μακιγιάζ με λίγο ρουζ στα μήλα για να έχει το χρώμα της υγείας και… voila! Αυτό ήταν. Καθόλου χρονοβόρο και καθόλου δύσκολο, συμφωνείς;

Διάβασε ακόμα: 5 μπλε και 5 καφέ μάσκαρα για να κάνεις πιο funky το ανοιξιάτικο μακιγιάζ σου




Πηγή