Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Kylie Jenner έκοψε τα μαλλιά της και αυτή τη φορά δεν είναι περούκα

Έχεις ακουστά τον μύθο του «Ψεύτη βοσκού»; Αυτό που έλεγε συνεχώς πως κατέβηκαν οι λύκοι για να του φάνε τα πρόβατα, κοροϊδεύοντας τους άλλους βοσκούς και όταν πραγματικά ήρθαν οι λύκοι δεν τον πίστεψε κανείς και δεν τον βοήθησαν;

Ε αυτό ακριβώς αποτελεί η Kylie Jenner με τις αλλαγές στα μαλλιά της. Η 19χρονη reality star πριν από 10 μέρες εμφανίστηκε με νέα κουπ στα μαλλιά της, παρουσιάζοντας μας ένα ξανθό bob, το οποίο φυσικά δεν ήταν τίποτα παραπάνω από περούκα, αφού λίγες ώρες αργότερα κυκλοφορούσε και πάλι με μακριά μαλλιά.

Χθες η Kylie κοινοποίησε στο Snapchat της μία νέα φωτογραφία με τα μαύρα μαλλιά της σε ένα πολύ κοντό bob κούρεμα, γράφοντας στη λεζάντα πως χρειάστηκε να κόψει όλα της μαλλιά. Δεν ξέρουμε τους ακριβείς λόγους της πράξης της, αλλά είναι πραγματικότητα.

C25DyLIVEAEywU9

Όσο περίεργο και να σου φαίνεται, αυτή τη φορά είναι αλήθεια. Η reality star για δικούς της λόγους αναγκάστηκε να πει αντίο στα μακριά της μαλλιά και έτσι τα έκοψε. Δεν ξέρουμε βέβαια για πόσο χρονικό διάστημα θα μείνει με αυτό το hairlook, οπότε ας την απολαύσουμε όσο προλαβαίνουμε.


Πηγή