Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η La Prairie και ο Μάνος Βυνιχάκης παραδίδουν exclusive μαθήματα μακιγιάζ!

Ο Νοέμβριος μπαίνει με μία πρωτοποριακή beauty συνεργασία, που δε γίνεται να μην σε ενθουσιάσει. Η La Prairie, το Ελβετικό beauty brand που εμπιστεύονται εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο και ο καταξιωμένος make up artist, Μάνος Βυνιχάκης συνεργάζονται με σκοπό να μας διδάξουν όλα τα μυστικά του contouring και της νέας παγκόσμιας τάσης στο μακιγιάζ, το «make up, no make up» look, για μία λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.


Με άλλα λόγια η τέχνη, η επιστήμη και τα σπάνια συστατικά της La Prairie παντρεύονται σε μία μοναδική συνεργασία με την εμπειρία, την μοναδικότητα, τις γνώσεις και τα μαγικά χέρια του make up artist Μάνου Βυνιχάκη, ο οποίος έχει 23 χρόνια εμπειρίας στην ελληνική μόδα και στο κόσμο της ομορφιάς, με πολυάριθμα editorials, επιδείξεις μόδας και διαφημιστικές καμπάνιες, με εξαιρετικά δημιουργικές δουλειές όπως οι συνεργασίες με το Vogue Hellas, Harper’s Bazaar, Elle (Greece), Elle (Germany) και Marie Claire.


Καθόλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου (δες παρακάτω το πρόγραμμα), σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών, σε όλη την Ελλάδα και με προγραμματισμένα ραντεβού, ο Μάνος Βυνιχάκης, θα σε μυήσει στα μυστικά του contouring και τον τρόπο που μπορούν να συνδυαστούν περισσότερες από μία αποχρώσεις foundation, για να κάνεις δική σου την τεχνική αλλά και θα μοιραστεί την πιο πρόσφατη παγκόσμια τάση στο μακιγιάζ το «make up, no make up» look, τον τρόπο δηλαδή, να δείχνεις εντυπωσιακά φυσική, μόνο με τη χρήση του make up σου, κάνοντας ακόμη και τη μάσκαρα να μοιάζει περιττή…


Το προϊόν-κλειδί: Ένα μέρος πολυτελές foundation, ένα μέρος επαγγελματικού επιπέδου concealer, επενδυμένο με το συμβολικό μπλε της caviar, το Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 είναι ό,τι χρειάζεσαι για αψεγάδιαστη, φυσική επιδερμίδα, σε μία εύχρηστη συσκευασία. Ένας μοναδικός συνδυασμός χρώματος και περιποίησης, που προσφέρει άμεση τελειότητα, τη στιγμή που αγγίζει την επιδερμίδα σου.

la prairie skin
Πώς το πετυχαίνει αυτό; Η πολυτελής ανάλαφρη σύνθεση, εμπλουτισμένη με ένα νέο πεπτίδιο για αυξημένη σφριγηλότητα και ελαστικότητα, χαρίζει φυσικό αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, καλύπτοντας τις όποιες ατέλειες και διατηρώντας την ταυτόχρονα ενυδατωμένη για πολλές ώρες .(Οι συνθέσεις και των δυο υποστηρίζουν τη σύσφιξη με το μυθικό εκχύλισμα από χαβιάρι και ενισχύουν την ασπίδα της επιδερμίδας ενάντια στους παράγοντες γήρανσης). Στα χέρια του Μάνου, ξεδιπλώνονται όλες οι δυνατότητες αυτού του μοναδικού προϊόντος για αψεγάδιαστη επιδερμίδα ενώ ο σωστά επιλεγμένος συνδυασμός από τις 12 αποχρώσεις του προϊόντος αναγάγει το contouring σε μια προσιτή και εύκολη ιεροτελεστία ομορφιάς.

Με κάθε αγορά Skin Caviar Concealer Foundation SPF15, δώρο ένα μοναδικό set με πινέλα μακιγιάζ, με την υπογραφή της La Prairie.

sergsdfg 

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα:

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016 Hondos Center Γλυφάδα
Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 Hondos Center Ν. Ερυθραία
Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016 Hondos Center Ομόνοια
& Hondos Center Κολωνάκι
Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 Hondos Center Πυλαία, Θερμαικός – Θεσ/νίκη
Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 Hondos Center Αριστοτέλους – Θεσ/νίκη
Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016 attica Citylink
Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 attica Golden hall
Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 Hondos Center Κηφισιά
Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 attica Τσιμισκή – Θεσ/νίκη
Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 attica Mediterranean Cosmos – Θεσ/νίκη
Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 Sephora Τσιμισκή – Θεσσαλονίκη
Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 Hondos Center Ηράκλειο – Κρήτη
Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016 Sephora Γλυφάδα
Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 Sephora Κολωνάκι
Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 Hondos Center Περιστέρι
Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 Hondos Center Βόλος
Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 Hondos Center Λάρισα
Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 Hondos Center Μπουμπουλίνας
Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 Hondos Center Ερμού
Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 Hondos Center Πάτρα
Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 Hondos Center Ιωάννινα

 


Πηγή