Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η Lily Allen μόλις έκανε ένα κούρεμα που λίγες θα τολμούσαν

Είναι μια από τις πιο ανατρεπτικές περσόνες της διεθνούς μουσικής σκηνής και μια από τις ομορφότερες γυναίκες που γνωρίζουμε. Η Lily Allen δεν βάζει «φίλτρα» στις απόψεις της, στις αναρτήσεις της στο Instagram, αλλά και γενικότερα στη ζωή της. Διαθέτει «καθαρή», αλλά και τολμηρή εικόνα και ομορφιά και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές.

Την τόλμη της απέδειξε και πριν λίγες μέρες όταν και υιοθέτησε ένα αρκετά «δύσκολο» κούρεμα. Η Lily Allen έχει πλέον πολύ κοντές αφέλειες ή αλλιώς micro fringe και είναι πιο cool και κομψή από ποτέ. Αναφερόμαστε σε αφέλειες που καλύπτουν λίγο περισσότερο από το ένα τρίτο του μετώπου της αφήνοντας σχεδόν ακάλυπτο ένα μεγάλο μέρος του.

Το συγκεκριμένο κούρεμα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς, ενώ το λάνσαραν και πολλοί Οίκοι Μόδας στα Fashion Weeks, ανάμεσα στους οποίους οι Christian Dior, Victoria Beckham, Coach 1941, Louis Vuitton και Dolce & Gabbana. Είναι, όμως, παρακινδυνευμένο και «δύσκολο». Θα σου εξηγήσουμε…

Οι πολύ κοντές αφέλειες δεν κολακεύουν όλα τα σχήματα προσώπου για αυτό και θέλει μεγάλη προσοχή, αν επιλέξεις να τις κάνεις στα μαλλιά σου. Ειδικότερα, οι κοντές αφέλειες συστήνονται για οβάλ και πολύ στενά πρόσωπα, ενώ αν έχεις τετράγωνο ή μακρόστενο πρόσωπο, αλλά και μεγάλο μέτωπο, μην διανοηθείς καν να το δοκιμάσεις. Μόνο κολακευτικό δεν θα είναι το αποτέλεσμα.

Κάνε scroll τώρα στην παρακάτω gallery να δεις το νέο κούρεμα της Lily Allen και είμαστε βέβαιες πως θα σε ενθουσιάσει. Σε αυτό το κορίτσι, το micro fringe haircut ταιριάζει… διάνα!

Διάβασε ακόμα: 3 θεραπείες ομορφιάς που κάνουν οι celebrities πριν περπατήσουν στο κόκκινο χαλί


Πηγή