Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Lily Collins αποδεικνύει ότι το effortless look των Γαλλίδων πάει σε όλες

Το αβίαστα κομψό look των Γαλλίδων μπαίνει εδώ και πολλά χρόνια στην beauty checking list πολλών γυναικών ανά τον κόσμο. Βλέπεις, τα κορίτσια που ζουν στη Γαλλία έχουν αυτό το κάτι στην ομορφιά τους που είναι τόσο ντελικάτο και κομψό, που μοιάζει όμως να έχει δημιουργηθεί χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια.

Αυτήν ακριβώς την εντύπωση μας έχει δημιουργήσει τελευταία και η εικόνα της Lily Collins. Κι ας μην είναι η ίδια Γαλλίδα. Η γλυκύτατη Βρετανο-Αμερικανίδα ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Netflix «Emily in Paris», η οποία κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου, και φαίνεται ότι έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου.

Η 31χρονη star θα υποδυθεί την Emily Cooper, μια marketing expert/influencer, που ζει και εργάζεται στο Παρίσι. Και μιας και όλη η ζωή της θα διαδραματίζεται στη γαλλική πρωτεύουσα, φαίνεται ότι η Emily έχει ήδη γίνει μια… κομψή Γαλλίδα, πράγμα που είναι αμέσως ορατό στο μακιγιάζ και τα μαλλιά της.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, οι επιλογές της Lily Collins στην εξωτερική της εμφάνιση αποτυπώνουν απόλυτα την παριζιάνικη beauty αισθητική δίνοντας, όμως, στις κλασικές τάσεις ομορφιάς των Γαλλίδων μια μοντέρνα πινελιά. Για να το δεις κι εσύ με τα μάτια σου και να καταλάβεις ακριβώς τι εννοούμε, δεν έχεις παρά να κάνεις scroll στην παρακάτω gallery. Και η Lily σίγουρα θα σε πείσει!

Διάβασε ακόμα: Πώς θα «ξυπνήσεις» την επιδερμίδα σου με… καφεΐνη;


Πηγή