Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Η Lucy Hale μόλις έκανε το πιο κολακευτικό ξανθό της φετινής άνοιξης

Το έχουμε συνηθίσει πλέον. Ποιο; Το γεγονός ότι σχεδόν καθημερινά θα βλέπουμε στο Instagram feed μας τη μεταμόρφωση και μίας ακόμη star. Βλέπεις, από πέρσι και με την έναρξη της πανδημίας, οι celebrities δεν σταματούν να αλλάζουν τα μαλλιά τους. Σε αυτό το «club» ανήκει και η Lucy Hale, που έχει αλλάξει πολλές φορές hair look τον τελευταίο χρόνο.

Από μελαχρινή με κατάμαυρα μαλλιά την είδαμε να γίνεται φλογερή κοκκινομάλλα. Δεν κράτησε για πολύ αυτό, βέβαια. Αμέσως, δοκίμασε το bronde hair look και τώρα… είναι και επίσημα ένα κατάξανθο κορίτσι. Ναι, η Lucy Hale άνοιξε τα μαλλιά της, ως είθισται να κάνουμε όλες όταν φτιάχνει ο καιρός.

Όχι, όμως, απλά επέλεξε ένα πιο ανοιχτό χρώμα από αυτό που είχε, αλλά πλέον είναι ένα ξανθό κορίτσι με υπέροχο καρέ κούρεμα, χάρη στους hairstylists, John Clarke και Johnny Eagland, που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το νέο hair look της ηθοποιού μπορείς να δεις στην παρακάτω gallery μαζί με όσες αλλαγές έχει κάνει το τελευταίο διάστημα στο χρώμα των μαλλιών της. Το νέο ξανθό της, όμως, είναι ίσως το καλύτερο που έχει δοκιμάσει. Αν κι εσύ, δηλαδή, σκέφτεσαι τώρα τελευταία να κάνεις μια αλλαγή, να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, σίγουρα η Lucy Hale θα σου δώσει όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι.

Διάβασε ακόμα: Βρήκαμε πώς θα πετύχεις τον signature κότσο της Bella Hadid


Πηγή