Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η Marion Cottilard είναι το νέο πρόσωπο του θρυλικού αρώματος Chanel Νο.5

Αυθεντική, πιστή και γενναιόδωρη, η Marion Cotillard ενσαρκώνει τον κάθε ρόλο με τη δική της μοναδική οπτική, χτίζοντας ένα εξαιρετικό πεπρωμένο ως μια ελεύθερη γυναίκα. Αυτός είναι ο λόγος που ο Οίκος Chanel την επέλεξε ως το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του εμβληματικού αρώματος No.5.

Η ίδια είναι πιστή στον Οίκο CHANEL από την αρχή της καριέρας της, αφού έχει περπατήσει στο κόκκινο χαλί με δημιουργίες CHANEL για την πρεμιέρα της ταινίας του Jean-Pierre Jeunet «A Very Long Engagement» το 2004, αλλά και της ταινίας του Olivier Dahan’s «La vie en rose» το 2008.

Η Marion Cottilard έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο υποδυόμενη την Édith Piaf και κερδίζοντας το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, τη Χρυσή Σφαίρα της Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας σε Μιούζικαλ ή Κωμωδία και το βραβείο BAFTA Α’ Γυναικείου Ρόλου. Αυτή η διεθνής αναγνώριση της έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τους πιο γνωστούς σκηνοθέτες – όπως ο Jacques Audiard, ο James Gray, ο Christopher Nolan, ο Ridley Scott, ο Steven Soderbergh και ο Leos Carax- υποστηρίζοντας παράλληλα νέα ταλέντα στο χώρο. 

Τώρα, η Marion Cottilard, ως η τέλεια ενσάρκωση της γαλλικής φυσικής ομορφιάς, χαρίζει στο εμβληματικό άρωμα Νο.5 το δικό της ακαταμάχητο «je ne sais quoi» και φέρνει την κομψότητά της στην εικόνα του νέου iconic No.5 αρώματος. Σκηνοθέτης του διαφημιστικού film είναι ο Johan Renck.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

N°5 and Marion Cotillard. A sneak peek of the film. #N5 #CHANELFragrance @marioncotillard #MarionCotillard

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

Διάβασε ακόμα: Για να κάνεις τέλειο μακιγιάζ πρέπει να ξέρεις και τι σχήμα ματιών έχεις…




Πηγή