Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Natalie Pavloski είναι η cool nail artist που πρέπει να ακολουθήσεις στο instagram

Το daily nailspiration είναι το μεράκι μας αλλά αυτό το έχεις ήδη καταλάβει. Τα μανικιούρ μας φτιάχνουν τη διάθεση, μας εμπνέουν και έχουμε απεριόριστο θαυμασμό και σεβασμό για τις nail artists που αποδεικνύουν πως για να κάνεις τέχνη δεν χρειάζεται να ζωγραφίζεις σε καμβά. Μία από αυτές είναι και η νέα μας αγάπη, η Natalie Pavloski, η nail artist με τον πιο ενδιαφέρον λογαριασμό στο instagram.

Είναι ένα κορίτσι με καταγωγή από την Αυστραλία που τώρα κάνει καριέρα στη νέα Υόρκη. Την εμπιστεύονται τεράστιοι οίκοι (Chanel, Fendi) και οι μεγαλύτεροι εκδοτικοί τίτλοι (Dazed, Vogue) για τα ευφάνταστα μανικιούρ και τη μινιμαλιστική της προσέγγιση. Την εμπιστεύονται όμως και celebrities γιατί μπορεί να κάνει ένα μανικιούρ glam με τον πιο πρωτότυπο τρόπο.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Magical daisies with @welovecoco using Pure White and Giallo Napoli ? #welovecoco

A post shared by Natalie Pavloski (@nataliepavloskinails) on

Εμείς την έχουμε λατρέψει γιατί δίνει μία πολύ φρέσκια ματιά στο μανικιούρ γενικότερα δημιουργώντας puzzles τα οποία λύνει με μία ανάρτηση στο instagram. Να, δες…

1

Ένα μανικιούρ που μοιάζει απλά γραμμικό έχει μία άλλη, πολύ πιο πρωτότυπη έμπνευση και “λύση” κρυμμένη πίσω του. Λατρεύουμε την προσέγγισή της και φυσικά τα σχέδιά της και θέλουμε να την ακολουθήσεις και εσύ!

2

Επειδή ξέρουμε όμως την αξία του follow, συγκεντρώσαμε παρακάτω δέκα από τα σχέδια που θα σε κάνουν να θέλεις να την ακολουθήσεις πριν σπεύσεις στον λογαριασμό της στο instagram. Για δες…

Διάβασε ακόμα: Τα #LeopardNails δεν θα φύγουν από τη μόδα γιατί το λέμε εμείς

 




Πηγή