Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Η Penelope Cruz υποδέχεται την άνοιξη με ένα super hot κούρεμα

Η Penelope Cruz είναι μια ηθοποιός που ξεχωρίζει τόσο για τις επαγγελματικές επιλογές της όσο και για το στυλ και την ομορφιά της. Η Ισπανίδα star διαθέτει μεσογειακή ομορφιά και φροντίζει σε κάθε της εμφάνιση, αλλά και σε κάθε post στο Instagram της να μας υπενθυμίζει όλα αυτά τα χαρίσματα που της έδωσε η φύση.

Σε μια πρόσφατη δημοσίευσή της, μάλιστα, αποφάσισε να μας… αποκαλύψει και το νέο κούρεμά της. Η Penelope Cruz, λοιπόν, υποδέχεται την άνοιξη με ένα super hot κούρεμα που δεν είναι άλλο από το καρέ. Η 46χρονη celebrity δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην απόλυτη τάση της δεκαετίας με αποτέλεσμα να αποχωριστεί τη μακριά κόμη της και να λανσάρει το νέο bob μαλλί της.

Το καρέ της Cruz φτάνει στο ύψος του πηγουνιού με γύρισμα προς τα μέσα και της ταιριάζει απίστευτα. Είναι πραγματικά αυτό που λέμε «effortlessly cool» καρέ! Η ηθοποιός μάς σύστησε το νέο της hair look μέσα από το Instagram της την ώρα που βρισκόταν σε φωτογράφιση για την εταιρεία Lancôme.

Τα σχόλια των followers της κάτω από τις φωτογραφίες με το νέο κούρεμα ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά. «Είσαι υπέροχη», έγραψαν χιλιάδες χρήστες, ενώ και η πρωταγωνίστρια του Emily In Paris, Lily Collins, σχολίασε: «Αυτά τα μαλλιά!». Στην παρακάτω gallery μπορείς κι εσύ να θαυμάσεις το νέο, φανταστικό καρέ κούρεμα της Penelope Cruz.

Διάβασε ακόμα: Video: Δες πώς θα αποκτήσεις καρέ κούρεμα χωρίς… να κόψεις τα μαλλιά σου


Πηγή