Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η Rooney Mara έκανε την ανατροπή με το νέο της hairlook!

 Η Rooney Mara είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς και μία από αυτές τις celebrities που οποιαδήποτε αλλαγή και αν τολμήσει στην εμφάνιση της, θα την υποστηρίζει μέχρι τέλους. Είτε είναι κάτι extreme, είτε κάτι πιο απλό η 31χρονη ηθοποιός έχει αυτό το κάτι, που κάνει τα πάντα επάνω της να μοιάζουν τέλεια -και να είναι-.

Όπως καταλαβαίνεις από την εισαγωγή που σου κάναμε η Rooney έκανε στα μαλλιά της την πιο extreme αλλαγή, αλλά δεν μας ξάφνιασε καθόλου. Η γλυκιά ηθοποιός ποτέ δεν φοβήθηκε τις μεγάλες αλλαγές, οπότε μία ακόμη ήταν απλά παιχνιδάκι για εκείνη.

Και μπορεί εσύ να την έχεις συνηθίσει με μακριά μαλλιά γενικά, η Rooney όμως είπε μιας και πλησιάζει καλοκαίρι να αποχωριστεί αυτό το μακρύ μήκος των μαλλιών της και να δοκιμάσει κάτι τελείως διαφορετικό μέχρι τώρα. Αν κάνουμε μια βόλτα στην περσινή χρονιά θα θυμηθείς πως τα είχε βάψει ακόμη και ξανθά.

Φέτος είπε όμως να μην παίξει άλλο με το χρώμα, αλλά με το μήκος. Έτσι πήρε την -δύσκολη γενικά- απόφαση να κόψει όλα της μαλλιά σε ένα κοντό αγορίστικο στυλ.

rooney mara embed

Πολύ extreme δε βρίσκεις; Εσύ πως την προτιμάς;


Πηγή