Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η Selena Gomez έβαψε τα μαλλιά της σε μία σκούρα ροζ απόχρωση. Δες το νέο της hairlook

Από τότε που η Selena Gomez επέστρεψε στο προσκήνιο της πηγαίνουν όλα από το καλό στο καλύτερο. Τόσο στην προσωπική της ζωή –είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον Weeknd- όσο και στα επαγγελματικά της. Βέβαια αυτό φαίνεται και στην ίδια που σε χρόνικο διάστημα λιγότερο των τριών μηνών έκανε σημαντικές αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση που δεν περιμέναμε με τίποτα.

Ξεκίνησε με αργά αλλά σταθερά βήματα και η πρώτη της αλλαγή ήταν τέλη Δεκέμβρη με αρχές Ιανουαρίου όταν αποφάσισε να αποχωριστεί το μακρύ μήκος των μαλλιών και να υιοθετήσει ένα μακρύ καρέ –στο ύψος των ώμων περίπου-.

Λίγο καιρό αργότερα και όταν αποκαλύφθηκε η σχέση της με τον Weeknd έκανε ακόμη μία αλλαγή κόβοντας κι άλλο τα μαλλιά της σε ένα lob κούρεμα αυτή τη φορά. Συνεπώς αντιλαμβάνεσαι, πως ήταν θέμα χρόνου να τη δούμε και με άλλο χρώμα στα μαλλιά.

Και αυτό έγινε μόλις λίγα 24ωρα πριν, αφού η Selena Gomez αποχαιρέτισε μια και καλή το καστανό χρώμα στα μαλλιά της και τα έβαψε σε μία σκούρα ροζ απόχρωση. Υπάρχουν και αποδείξεις αν δεν μας πιστεύεις τις οποίες μπορείς να δεις και μόνη σου στο παρακάτω βίντεο.

Η 24χρονη τραγουδίστρια είναι στο αμάξι της με μία φίλη και τραγουδά και η αλλαγή της φαίνεται πεντακάθαρα.

 

??? S singing some new Nicki on Ashley’s story looking bad af ? #SelenaGomez

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez Updates (@sgomezupdatess) στις Μάρ 10, 2017, 10:46πμ PST


Πηγή