Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Selena Gomez με ένα beauty look που δεν περιμέναμε από εκείνη!

Η Selena Gomez είναι ένα από τα κορίτσια που αγαπάμε εδώ στο beauty department του Queen και από τα κορίτσια που ειδικά το τελευταίο διάστημα βλέπουμε να πειραματίζονται όλο και περισσότερο με το beauty look τους. Λίγο ο έρωτάς της με Weeknd, λίγο το γεγονός οτι μεγαλώνει (aka ωριμάζει) και η pop star φαίνεται να κάνει την υπέρβαση και να δοκιμάζει looks που δεν περιμέναμε από εκείνη ακόμη και στις πιο καθημερινές εμφανίσεις της.

Αυτή τη φορά, με τη βοήθεια του makeup artist Hung Vanngo, η Selena χτένισε όλα τα μαλλιά της πίσω, υιοθετώντας ένα slicked-back wet χτένισμα, ενώ στο μακιγιάζ προτίμησε ένα smudged smoked eye look, χρησιμοποιώντας μαύρο μολύβι στην εσωτερική γραμμή των ματιών σε συνδυασμό με σκούρες καφέ-μαύρες σκιές στα βλέφαρα.Για να ολοκληρώσει το μακιγιάζ των ματιών, πέρασε μερικές στρώσεις από μάσκαρα,δίνοντας έμφαση στις πάνω βλεφαρίδες.

Τέλος, στα ζυγωματικά προτίμησε μία απαλή ροζ shimmery απόχρωση ρουζ και στα χείλη μία nude rose gold απόχρωση κάνοντάς τα να δείχνουν πιο ζουμερά.

 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on Mar 22, 2017 at 3:41pm PDT

Πραγματικά πολύ εντυπωσιακό beauty look.

 


Πηγή