Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η youtuber και Global Beauty Director της Estée Lauder Violette, μας συστήνει κάτι νέο

Η σύνθεση των νέων κραγιόν  Pure Color Envy Paint-On Liquid LipColor της Estee Lauder, είναι πλούσια και με άνετη αίσθηση στα χείλη. Με σταδιακή αποδέσμευση Υαλουρονικού Οξέως και υψηλής απόδοσης χρώμα δημιουργούν μεταξένια και απαλή αίσθηση με ένα πέρασμα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Συμπυκνωμένες υγρές χρωστικές προσφέρουν τέλειο χρώμα σεμία παλέτα από μοντέρνες, ζωηρές αποχρώσεις μέχρι chic neutral σε πλούσια έντονα ματ χρώματα.

Τα Pure Color Envy Liquid Matte Paint-On Liquid LipColor προσφέρουν πλήρη κάλυψη που διαρκεί έως και 8 ώρες.

Metallic
Τα Pure Color Envy Liquid Metallic Paint-On Liquid LipColor, ντύνουν τα χείλη με ένταση, τρισδιάστατο χρώμα που προσφέρει λάμψη και δεν τα στεγνώνει. Με μικρά και μεγάλα ψήγματα πέρλας, το metallic αποτέλεσμα αντανακλά το φως από κάθε γωνία. Η απαλή υγρή λαμπερή σύνθεση προσφέρει άμεση ενυδάτωση και γλιστρά στα χείλη με ακρίβεια. Για ένα αποτέλεσμα με διάρκεια που αφήνει στα χείλη μια πολυτελή αίσθηση.

Vinyl
Η επόμενη διάσταση στην λάμψη vinyl. Τα Pure Color Envy Liquid Vinyl Paint-On Liquid LipColor, ντύνουν τα χείλη με
έντονο, ζωηρό χρώμα και έντονη λάμψη λάκας για ένα αποτέλεσμα που διαρκεί. Η ελαφριά ζελώδης υγρή σύνθεση γλιστρά με ακρίβεια για άμεση και πλούσια ενυδάτωση. Κάθε λαμπερή απόχρωση λειτουργεί τέλεια με το σχήμα των χειλιών για να προσφέρει μέγιστη διάσταση. Δείχνουν πιο γεμάτα και ζουμερά.

 


Πηγή