Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Θέλεις αντηλιακή προστασία και τέλεια κάλυψη; Μόλις βρήκες το κατάλληλο προϊόν!

Το έχουμε πει και δε θα κουραστούμε να το λέμε ξανά και ξανά από αυτή εδώ τη στήλη, πως το αντηλιακό είναι από τα βασικά και άκρως απαραίτητα βήματα της καθημερινής μας beauty ρουτίνας, χειμώνα-καλοκαίρι. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με έρευνα, που είχαμε αναφέρει και παλαιότερα, το 78% του συνόλου της φθοράς στην επιδερμίδα μας από τον ήλιο, κατά τη διάρκεια της ζωής μας, οφείλεται σε τυχαία έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία (π.χ όταν οδηγούμε), γεγονός που επιβάλλει τον κανόνα «αντηλιακό ΚΑΘΕ μέρα». Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που θέλεις αντηλιακή προστασία αλλά παράλληλα τέλεια κάλυψη των ατελειών, κυρίως αν έχεις μικτή ή λιπαρή επιδερμίδα και σε ενοχλεί η ενοχλητική γυαλάδα και οι διεσταλμένοι πόροι;

Η απάντηση στο ερώτημά σου ακούει στο «Oil Free Compact Cream SFP 50» της YOUTH LAB.! Μία αντηλιακή κρέμα, σε μορφή compact makeup, με μοναδική βελούδινη υφή, που προσφέρει ισχυρή αντηλιακή προστασία από την UVA & UVB ηλιακή ακτινοβολία. Με μη λιπαρή σύνθεση, χαρίζει ματ αποτέλεσμα, ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων και προσφέρει ομοιόμορφη κάλυψη που παραμένει σταθερή και αναλλοίωτη για ώρες!

Μάλιστα, ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου ή την κάλυψη που θέλεις, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στη (νέα!) Oil Free Compact Cream SPF 50 light color για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, την Oil Free Compact Cream SPF 50 medium color με απόχρωση που ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες και την Oil Free Compact Cream SPF 50 dark color για μελαχρινές ή μαυρισμένες επιδερμίδες ή… για ηλιοκαμμένο look! Χάρη στις φυσικές χρωστικές έχει την ιδιότητα να προσαρμόζεται στον τόνο της επιδερμίδας σου δίνοντας φυσική κάλυψη.

Όπως όλα τα προϊόντα της YOUTH LAB., έτσι και οι αντηλιακές compact κρέμες είναι δερματολογικά ελεγμένες, σχεδιασμένες να μην φράζουν τους πόρους, χωρίς parabens και γλουτένη, ιδανικές τόσο για το μικτό-λιπαρό δέρμα με περιστασιακές εξάρσεις ακμής, όσο και για το ευαίσθητο δέρμα.
Το καλύτερο; Διατίθεται σε super πρακτική συσκευασία με σφουγγαράκι εφαρμογής και καθρέπτη για να μπορείς να την έχεις παντού και πάντοτε μαζί σου!

Και μη ξεχνάς, πως το σωστό timing, είναι να την εφαρμόσεις στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ σου, 30 λεπτά πριν εκτεθείς στον ήλιο.


Πηγή