Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Θέλεις ενυδατωμένα χείλη; 10 lip balm για να διαλέξεις

Αν με ρωτάς λατρεύω τον χειμώνα όσο τίποτα άλλο. Τρελαίνομαι για το κρύο, για τα χουχουλιάρικα ρούχα και για τα χιόνια. Το μόνο αρνητικό είναι πως αυτήν την περίοδο του έτους χρειάζομαι… ενισχύσεις για να μην είναι σκασμένα και ταλαιπωρημένα τα χείλη μου.

Η αλήθεια είναι ότι από το φθινόπωρο κιόλας, που τα πρώτα κρύα κάνουν την εμφάνισή τους, τα χείλη μου αφυδατώνονται, σκάνε και γενικά θέλουν περιποίηση. Και όπου περιποίηση… βλέπε lip balm: Το απόλυτο προϊόν φροντίδας των χειλιών μου!

10 προϊόντα ομορφιάς που αξίζει να αποκτήσεις και κοστίζουν κάτω από 10€

Γιατί σκάνε τα χείλη τον χειμώνα

Ο βασικότερος λόγος που τον χειμώνα σκάνε τα χείλη σου είναι οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και ο κρύος αέρας που τα «χτυπά» όσο εσύ κυκλοφορείς έξω ανέμελη. Και σαν να μην έφτανε αυτό… Αν εσύ τα γλείφεις γιατί θεωρείς πως έτσι τους κάνεις καλό, τότε κάνεις ακόμα μεγαλύτερο κακό.

via GIPHY

Υπάρχουν, όμως, κι άλλοι λόγοι που μπορεί εσύ να έχεις ταλαιπωρημένα χείλη. Για παράδειγμα, μήπως δεν πίνεις πολύ νερό τελευταία; Ή μήπως δεν έχεις φροντίσει όσο θα έπρεπε τη διατροφή σου; Για σκέψου τα καλά αυτά!

Lip balm… η λύση

Το lip balm είναι σίγουρα το must-have προϊόν για να καταπολεμήσεις τα σκασμένα χείλη. Βλέπεις, περιέχει κερί και διάφορα άλλα συστατικά, που στόχο έχουν να συγκρατήσουν την υγρασία στην ταλαιπωρημένη περιοχή, να θεραπεύσουν τα χείλη, αλλά και να τα προστατεύσουν από τις ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες.

Κι αν δεν έχεις lip balm ή τόσο καιρό το θεωρούσες περιττό, μην ανησυχείς. Έχω βρει στην gallery τα 10 πιο WOW lip balm που θα περιποιηθούν τα χείλη σου τόσο όσο δεν φαντάζεσαι!


Πηγή