Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Θέλεις να αποκτήσεις υπέροχα λαμπερά μαλλιά μέσα σε 10 λεπτά; Άνοιξε το ντουλάπι σου…

Τα όμορφα και λαμπερά μαλλιά είναι το ζητούμενο για όλες μας με καμία εξαίρεση! Ποια γυναίκα δεν θέλει άλλωστε λαμπερά μαλλιά; Η λάμψη των μαλλιών ωστόσο επηρεάζεται από πολλούς παράγοντας και ο νούμερο ένα είναι η συσσώρευση των προϊόντων και των ρύπων επάνω τους. Όλα αυτά δημιουργούν ένα ματ φίλμ γύρω από την τρίχα και το αποτέλεσμα είναι θαμπά και άτονα μαλλιά. Όχι, η λύση δεν είναι να λουστείς. Το λούσιμο καθαρίζει τα μαλλιά αλλά όχι με τον τρόπο που πρέπει έτσι ώστε να μπορέσουν να λάμψουν. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τα ξεβγάλεις με ξύδι και συγκεκριμένα μηλόξυδο!

Ναι, θα μυρίζει λίγο αλλά θα το ξεβγάλεις αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πάρε ένα μεγάλο ποτήρι νερό ή ένα κανατάκι (ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου) και γέμισέ το ως τη μέση μηλόξυδο. Γέμισε το άλλο μισό με νερό και μετά μπες για λούσιμο. Λούσου κανονικά με το σαμπουάν σου και αφού ξεβγάλεις με νερό τα μαλλιά σου, πέρνα το μείγμα από όλο το κεφάλι.

Afterhomework bbt S19 009

Περίμενε δέκα λεπτά όσο σαπουνίζεις το σώμα σου και στη συνέχεια ξέβγαλε και πέρνα την κρέμα μαλλιών σου κανονικά. Για ακόμα περισσότερη λάμψη, το τελευταίο ξέβγαλμα κάντο με όσο πιο κρύο νερό μπορείς. Όταν πλέον θα στεγνώσεις τα μαλλιά σου η λάμψη απλά θα σε ξετρελάνει, mark our words!

Διάβασε ακόμα: Ultimate hairspiration! Αυτή είναι η αγαπημένη μας hairstylist στο Instagram


Πηγή