Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Θέλεις να μακρύνεις τις αφέλειές σου; 5 tips για να τα καταφέρεις

Ένα από τα πιο δημοφιλή κουρέματα του 2020, το οποίο θα συνεχίσει και φέτος να μας απασχολεί, είναι οι αφέλειες. Τις είδαμε στα catwalks των μεγαλύτερων Οίκων Μόδας, στο Instagram feed, ενώ και οι hairstylists τις κατέταξαν ανάμεσα στα μεγαλύτερα hair trends.

Πολύ πιθανόν, λοιπόν, κι εσύ να δελεάστηκες και να άλλαξες το κούρεμά σου δοκιμάζοντας υπέροχες αφέλειες. Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο κούρεμα είναι αρκετά ανάλαφρο, φέρει έναν… γαλλικό αέρα κομψότητας και εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή. Υπάρχουν, ωστόσο, και οι στιγμές που το βαριέσαι.

Μήπως αισθάνεσαι κάπως έτσι τελευταία και θέλεις να μακρύνεις τις αφέλειές σου; Πίστεψέ μας! Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μπορεί να πιστεύεις. Ναι, ίσως αυτήν τη στιγμή οι αφέλειές σου να έχουν ένα όχι και τόσο βολικό μάκρος, ίσως να μη στέκονται και να σου τρώνε χρόνο όταν ετοιμάζεσαι το πρωί για τη δουλειά, αλλά… don’t panic!

Σίγουρα κάνεις κάτι λάθος ή έχεις παραλείψει κάποιο βήμα στη hair care routine σου με αποτέλεσμα οι αφέλειες να μακραίνουν με ρυθμό χελώνας. Κατ’ αρχάς, θέλει υπομονή η όλη διαδικασία. Δεν θα γίνουν curtain bangs οι κοντές αφέλειές σου από τη μια μέρα στην άλλη. Ούτε, βέβαια, θα χρειαστείς και έναν χρόνο. Αρκεί να ακολουθήσεις τα πέντε tips, που θα βρεις στην παρακάτω gallery, για να δεις τις αφέλειές σου σιγά-σιγά να φτάνουν στο μάκρος που επιθυμείς.  

Διάβασε ακόμα: 3 εντυπωσιακά hair color trends του φετινού καλοκαιριού


Πηγή