Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Θέλουμε κι εμείς glitter στα νύχια! Η Κατερίνα Καινούργιου με το απόλυτο Xmas γαλλικό μανικιούρ

Όσο πλησιάζουμε προς τη μέρα των Χριστουγέννων τόσο μεγαλύτερη είναι η χαρά μας και η λαχτάρα μας να λάμψουμε. Τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι εγώ, αλλά και… η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έκανε το πιο glam μανικιούρ για τις γιορτές.

Η παρουσιάστρια του ALPHA δοκίμασε το all-time classic γαλλικό μανικιούρ στην πιο χριστουγεννιάτικη εκδοχή του.

Ψάχνεις μανικιούρ για τα Χριστούγεννα; Η Kourtney Kardashian σου δίνει ιδέες

Γαλλικό μανικιούρ με glitter για την Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει επιλέξει το τελευταίο διάστημα να έχει αμυγδαλωτά νύχια, τα οποία κολακεύουν πολύ τα δάχτυλα κάνοντάς τα να δείχνουν πιο λεπτά και πιο μακριά.

nailart kainourgioy

Όσο για το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ της παρουσιάστριας; Η Super Katerina έκανε γαλλικό μανικιούρ με nude βάση και χρυσή, glitter γραμμή. Η λεπτομέρεια που απογείωσε το nail art της ήταν μερικά στρας που είχε τοποθετημένα σε κάποια από τα νύχια της, σε ασημί και σκούρο μοβ χρώμα.

Πώς θα κάνεις μόνη σου αυτό το μανικιούρ

Πίστεψέ με! Δεν είναι δύσκολο να αντιγράψεις το french nail art της Κατερίνας Καινούργιου. Βλέποντας το παρακάτω βίντεο για το πώς θα κάνεις βήμα-βήμα γαλλικό μανικιούρ κι έχοντας τα κατάλληλα βερνίκια… όλα μπορείς να τα καταφέρεις.

Για σένα δουλεύω, άλλωστε! Έκανα την έρευνά μου, λοιπόν, έψαξα και βρήκα nude, αλλά και χρυσά βερνίκια νυχιών, ώστε να έχεις κι εσύ το πιο WOW μανικιούρ αυτά τα Χριστούγεννα.

Ανακάλυψέ τα στην gallery και καλά ψώνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το απόλυτο TikTok hack για να κάνεις τέλεια γραμμή στο γαλλικό μανικιούρ

#BlackNails: 10 βερνίκια που αξίζει να έχεις στη συλλογή σου 


Πηγή