Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Θα δοκίμαζες αυτό το συνδυασμό που έκανε η Τάμτα στο μακιγιάζ σου;

Καταρρίπτοντας τον κανόνα που θέλει να τονίζουμε μόνο ένα από τα δύο χαρακτηριστικά του προσώπου μας όταν βαφόμαστε, δεν είναι λίγες οι φορές, τελευταία, που έχουμε δει stars αλλά και πολλούς οίκους μόδας να επιλέγουν για τα runway beauty look τους, εντονες αποχρώσεις στα μάτια και τα χείλη με μεγάλη επιτυχία.

 

54bc7a66d1251 hbz blue eyeliner lead lg

Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, όλο αυτό ακούγεται λίγο «επικίνδυνο εγχείρημα» αν δεν έχεις κάποιο makeup expert να σε συμβουλέψει, μιας και το αποτέλεσμα κρίνεται σε μερικές πινελιές… Εκτός αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που μπαίνει και η Τάμτα, που σημαίνει, οτι είσαι μία γυναίκα που της αρέσει να ενημερώνεται για τις τάσεις της μόδας και της ομορφιάσς και να πειραματίζεται με το look της.

Τι μακιγιάζ έκανε;

 

A photo posted by Tamta (@officialtamta) on Jan 17, 2017 at 12:49pm PST

Η τραγουδίστρια δοκίμασε ένα πολύ glam μακιγιάζ, συνδυάζοντας μία έντονη μπλε ηλεκτρικ σκιά στα μάτια της (από τις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν) με ένα ανοιχτό κόκκινο κραγιόν. Blue smoky eyes + red lips.

Σίγουρα δεν είναι ένα μακιγιάζ που θα κάνουμε το πρωί να πάμε στο γραφείο (προφανώς), αλλά θα δοκίμαζες έναν αντίστοιχο συνδυασμό για τη βραδινή σου έξοδο;

 


Πηγή